KORZET Passion Rumba Black

Privoščite si erotični kos, ki bo poudaril vaše obline. Korzet Rumba bo navdušil s svojim igrivim dizajnom. Pridih elegance boste začutili s sijočim elastičnim satenom, ki ga krasijo cvetlični potiski. Korzet Rumba ima poudarjeno košarice za push up efekt prsi, ter oprijeto obliko, ki poudarja peščeno postavo. Čudoviti saten krasijo dodatki prosojnega tila ter zabavnih naborkov na zaključkih. V kompletu so priložene tudi hlačke in trakovi za pripenjanje nogavic. Poudarite svojo eleganco z osupljivim korzetom Rumba.
Nizko kot 43,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOR RUMBA S/M, KOR RUMBA L/XL

Privoščite si erotični kos, ki bo poudaril vaše obline.

 

Korzet Rumba bo navdušil s svojim igrivim dizajnom. Pridih elegance boste začutili s sijočim elastičnim satenom, ki ga krasijo cvetlični potiski. Korzet Rumba ima poudarjeno košarice za push up efekt prsi, ter oprijeto obliko, ki poudarja peščeno postavo. Čudoviti saten krasijo dodatki prosojnega tila ter zabavnih naborkov na zaključkih. V kompletu so priložene tudi hlačke in trakovi za pripenjanje nogavic. Poudarite svojo eleganco z osupljivim korzetom Rumba.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Dodatno Material: 78% Poliamid, 18% Poliester, 4% Elastan
Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Rumba Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli