KORZET Passion Zola Black

Pokažite mu kdo je gospodarica spalnice! Korzet Zola ima drzen dizajn, ki ga dopolnjuje svetleč material v videzu usnja. Izdelan je iz mešanice lame z kovinskimi nitmi, ter elastičnega prosojnega tila, ki razkriva nekaj gole kože. Korzet Zola je brez naramnic, in je po sredini v celoti prosojen. Razkril bo polovico vašega oprsja in ga spravil v ekstazo. Na spodnjem delu ima priložene trakove za pripenjanje nogavic, ter tanga hlačke. Vzemite vajeti v svoje roke in dražite s seksi korzetom Zola!
Nizko kot 34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
KOR ZOLA S/M, KOR ZOLA L/XL

Pokažite mu kdo je gospodarica spalnice!

 

Korzet Zola ima drzen dizajn, ki ga dopolnjuje svetleč material v videzu usnja. Izdelan je iz mešanice lame z kovinskimi nitmi, ter elastičnega prosojnega tila, ki razkriva nekaj gole kože. Korzet Zola je brez naramnic, in je po sredini v celoti prosojen. Razkril bo polovico vašega oprsja in ga spravil v ekstazo. Na spodnjem delu ima priložene trakove za pripenjanje nogavic, ter tanga hlačke. Vzemite vajeti v svoje roke in dražite s seksi korzetom Zola!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 95% Poliamid, 5% Elastan
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Zola Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli