KOMPLET BDSM Red

Za vse ljubitelje fetiša imamo 8-delni set, ki bo izpolnil vaše največje fantazije! Komplet BDSM je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je na voljo v vroči rdeči kombinaciji. Če uživate v svetu dominacije boste lahko s temi izdelki preizkusili vse različne fetiš načine, ki ste jih že dolgo želeli preizkusiti. Komplet med drugimi vsebuje bondage vrv, različne lisice, ovratnico, povodec, masko, bič,.. Komplet BDSM je primeren tako za začetnike kot napredne ljubitelje fetišev.
69,95 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LBX406

Za vse ljubitelje fetiša imamo 8-delni set, ki bo izpolnil vaše največje fantazije!

 

Komplet BDSM je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je na voljo v vroči rdeči kombinaciji. Če uživate v svetu dominacije boste lahko s temi izdelki preizkusili vse različne fetiš načine, ki ste jih že dolgo želeli preizkusiti. Komplet med drugimi vsebuje bondage vrv, različne lisice, ovratnico, povodec, masko, bič,.. Komplet BDSM je primeren tako za začetnike kot napredne ljubitelje fetišev.

 

Komplet BDSM vključuje: 

  • Bondage vrv

Trpežna, 5 metrov dolga bondage vrv za preizkušanje različnih tehnik zavezovanja.

  • Ball gag

Ball gag s črnim trakom, ki ima nastavljivo dolžino, ter rdečo kroglico na sredini. Kroglica ima odprtine za lažje dihanje med uporabo.

  • Maska za oči

Črna maska za oči s prijetnim sijajem bo popolnoma zastrla poglede.

  • Bič

Bič s trpežnim rdečim držalom, ki nudi odličen prijem med uporabo. Na dnu ima dodano tudi vrvico, ki jo lahko namestite okoli zapestja. Resice so lahko namenjene božanju ali bolj grobi igri. 

  • Povodec

Klasičen črn povodec z držalom in kovinskim zaključkom, ki ga lahko pripnete na ovratnico.

  • Ovratnica

Široka rdeča ovratnica z O kovinskim dodatkom na katerega namestite povodec. Ovratnica je iz notranje strani obložena z mehkim puhom, ki nudi udobje. 

  • Lisice za zapestja

Kvalitetne lisice za zapestja so na notranji strani oblečene v mehek puhast material za udobno nošenje. Na sredini jih povezuje kovinska veriga, ki jo lahko odstranite ali namestite na drug pripomoček.

  • Lisice za gležnje

Široke lisice za gležnje so prav tako obložene na notranji strani in udobne za nošenje. Imajo kovinske zatiče s katerimi jih lahko povezujete z različnimi pripomočki. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALoveboxxx
DodatnoMaterial: Umetno usnje, poliester, kovina, PVC
MaterialMešanica
BarvaRdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET BDSM Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki