STIMULACIJSKA KREMA Shunga Dragon Sensitive

Spoznajte izdelek s katerim bodo spolni odnosi čarobni za oba partnerja. Krema Dragon Sensitive nudi boljšo spolno moč in kontrolo izliva za moškega, ter obenem stimulativne občutke za žensko. Ekskluzivna mešanica rastlinskih izvlečkov temelji na vodni osnovi, in je 100 % naravna. Krema Dragn Sensitive je namenjena vsem moškim, ki bi radi boljšo kontrolo in občutke med rjuhami, a si obenem še vedno želijo, da bi v isti meri uživala tudi njihova draga.
35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SHUNGA0139

Spoznajte izdelek s katerim bodo spolni odnosi čarobni za oba partnerja.

 

Krema Dragon Sensitive nudi boljšo spolno moč in kontrolo izliva za moškega, ter obenem stimulativne občutke za žensko. Ekskluzivna mešanica rastlinskih izvlečkov temelji na vodni osnovi, in je 100 % naravna. Krema Dragn Sensitive je namenjena vsem moškim, ki bi radi boljšo kontrolo in občutke med rjuhami, a si obenem še vedno želijo, da bi v isti meri uživala tudi njihova draga. Kremo Dragon Sensitive nanesete neposredno na penis. Že takoj po nanosu boste občutili hladno-topel učinek, ki se bo ob odnosih prenesel tudi na vašo partnerico. Prebudita strast in se prepustita edinstvenem izdelku s katerim boste postali mogočni moški, ki si želite biti.

Krema Dragon Sensitive je namenjena povečanju spolne moči ter želje po spolnosti, obenem pa tudi dodatni stimulaciji, ki učinkuje za oba partnerja. Kremo vmasirate po celotni dolžini penisa in že kmalu boste občutili kombinacijo ognja in ledu, ki bosta ustvarjala edinstvene občutke. Krema se ob odnosih prenese tudi na partnerico in tudi njej nudi stimulativne občutke. Povečajte željo po spolnosti, vzdržljivost in občutke. Krema Dragon Sensitive je povsem varna za uporabo, in izdelana iz 100% naravnih sestavin.

 

Krema Dragon Sensitive

- Izdelana iz naravnih izvlečkov in sestavin

- Uporabljate jo lahko s kondomi

- Omamni vonj Dekadence

- Obojestranski užitki

- 30 do 45 minut občutka 'Ledu in ognja' za optimalno delovanje


Ingredients (INCI): Water/Eau (Aqua), Glycerin USP/Glycérine USP, Propylene Glycol, Safflower Oil/Huile de carthame (Carthamus Tinctorius Seed Oil), Ca- pryllic/Capric Triglycerine, Hydrogenated Polyisobutene and Ethylene/Propylene/ Styrene,Copolymer, (And) Butylene/Ethylene/Styrene, Copolymer, Flavor/Saveur (Aroma), Sweet Almond Oil/Huile d’amande douce (Almond (Prunus Dulcis) Oil), Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Grape (Vitis Vinefera) Seed Oil), Sesa- me Oil/Huile de sesame (Sesame (Sesamum Indicium) Seed Oil), Avocado Oil/ Huile d’avocat (Persea Gratissima (Avocado) Oil), Arginine, Mentyl lactate, Cit- ric Acid/Acide citrique, Polyquaterium-7, Polyglyceryl-6 Octastearate, Hydroxytet- hyl Cellulose, Polyglyceryl-10 Mono/Dioleate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sucralose, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Proprietary Extract Blend of / Mélange exclusif de (Lepidium meyenii root, Epimedium Gran- diflorum C Herb, Tribulus Terrestris, Paullinia Cupana (Guarana) Seed, Ptychopetalum olacoides), Vitamin/Vitamine E (Tocopherol), Capsicum, Benzyl Alcohol, Butylated Hydroxytoluene (BHT). 

Opozorila: 

Ni priporočljivo za nosečnice in osebe z genitalnim herpesom.

V kolikor se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.

Sperite z vodo v primeru kontakta z očmi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Shunga Erotic Art
Dodatno

Količina: 60 ml

Poreklo: Kanada

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULACIJSKA KREMA Shunga Dragon Sensitive
Vaša ocena
Top prodajni artikli