KREMA ZA POVEČANJE PENISA Mega Penis

Predstavljamo vam kremo Mega Penis, ki je namenjena povečanju obsega in dolžine vašega penisa. Krema Mega Penis je izdelana iz naravnih zelišč, ki stimulirajo krvni obtok in poskrbijo, ob pravilni uporabi za fantastičen rezultat. Veliko predstavnikov močnejšega spola ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa in tudi mnogo žensk potiho priznava, da velikost šteje in vpliva na kakovost spolnega odnosa. Zato je tu krema Mega Penis, ki bo poskrbela za vas in za njo. Kremo Mega Penis pa lahko uporabite tudi pred spolnim odnosom in boste zagotovo opazili veliko razliko.
9,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
RUF0003001

Predstavljamo vam kremo Mega Penis, ki je namenjena povečanju obsega, erekcije in dolžine vašega penisa.

 

Krema Mega Penis je izdelana iz naravnih zelišč, ki stimulirajo krvni obtok in poskrbijo, ob pravilni uporabi za fantastičen rezultat. Veliko predstavnikov močnejšega spola ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa in tudi mnogo žensk potiho priznava, da velikost šteje in vpliva na kakovost spolnega odnosa. Zato je tu krema Mega Penis, ki bo poskrbela za vas in za njo. Kremo Mega Penis pa lahko uporabite tudi pred spolnim odnosom in boste zagotovo opazili veliko razliko.

Uporaba:

V primerjavi z nekaterimi ostalimi izdelki za povečanje penisa, kot so različni izdelki, ki delujejo na principu raztezovanja penisa je uporaba kreme izredno enostavna. Kremo na penis nanesemo direktno, naravne sestavine pa prodrejo v tkivo penisa in poskrbijo za dober rezultat. Viden je v daljšem in debelejšem penisu, erekcije pa so močnejše in trdnejše. Za vrhunske rezultate povečanja, priporočamo souporabo erekcijske črpalke. Z uporabo kreme in erekcijske črpalke boste dosegli rezultate, ki jih definitivno ne pričakujete. Uporabo črpalke priporočamo dnevno od 20 - 30 minut, izjemno pa si boste tudi izboljšali erekcijo! Kremo pa 2 x dnevno nanesite na penis in jo nežno vtrite. 

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Capriylc/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Xanthan gum, Trigonella Foenum Graecum extract, Melilotus Officinalis extract, Dehydroacetic acid. 

Opozorila:

Izdelek je namenjen polnoletnim osebam!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ruf
Dodatno

Vsebina: 75 ml.

Poreklo: Francija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KREMA ZA POVEČANJE PENISA Mega Penis
Vaša ocena
Top prodajni artikli