KREMA Shunga Dragon

Doživite intenzivne občutke z kremo Shunga Dragon, ki bo poskrbela za oba partnerja. Krema Shunga Dragon je posebno formulirana za moške, ki želijo sprostiti vso svojo spolno moč in energijo v spalnici. Poleg tega pa ob stiku učinkuje tudi na partnerico, ki bo z njeno pomočjo doživljala bolj intenzivne orgazme, ter stimulativne občutke skozi celotne odnose. Popeljite se v čarobni svet ognja in ledu, ki v kombinaciji ustvarjata orgazmične občutke ter povečata željo po spolnosti. Krema Shunga Dragon je izdelana iz izvlečkov zelišč, ter je 100% naravna.
35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SHUNGA0034

Doživite intenzivne občutke z kremo Shunga Dragon, ki bo poskrbela za oba partnerja.

 

Krema Shunga Dragon je posebno formulirana za moške, ki želijo sprostiti vso svojo spolno moč in energijo v spalnici. Poleg tega pa ob stiku učinkuje tudi na partnerico, ki bo z njeno pomočjo doživljala bolj intenzivne orgazme, ter stimulativne občutke skozi celotne odnose. Popeljite se v čarobni svet ognja in ledu, ki v kombinaciji ustvarjata orgazmične občutke ter povečata željo po spolnosti. Krema Shunga Dragon je izdelana iz izvlečkov zelišč, ter je 100% naravna.

Kremo Shunga Dragon lahko moški pred spolnim odnosom nanesejo po celotni dolžini penisa, in jo nežno vmasirajo. Že kmalu po nanosu boste občutilo hladno-tople občutke, ki vas bodo preplavili. S kremo boste lahko pokazali svojo pravo moškost, saj boste z njo imeli boljšo spolno moč ter vzdržljivost. Ko bo draga že tako uživala v vašem veličastnem nastopu med rjuhami, pa bo tudi sama obenem doživljala stimulativne občutke, ki jo bodo dodatno razvneli.

 

Krema Shunga Dragon

- Izdelana iz naravnih izvlečkov in sestavin

- Uporabljate jo lahko s kondomi

- Orientalski vonj Dekadence

- Obojestranski užitki

- 30 do 45 minut občutka 'Ledu in ognja' za optimalno delovanje


Ingredients (INCI): Water/Eau (Aqua), Glycerin/Glycérine, Hydrogenated Polyisobutene (And) Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer , (And) Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer, Propylene Glycol, Safflower Oil/Huile de carthame (Carthamus Tinctorius Oil), Polyquaternium-7, Caprylic/Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil/Huile d’amande douce (Prunus Dulcis Oil), Menthyl Lactate, Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Vitis Vinifera Oil), Sesame Oil/Huile de sesame (Sesamum Indicum Oil), Avocado Oil/Huile d’avocat (Persa Americana Oil), Flavor/Saveur (Aroma), Decaglycerol Decaoleate, Hydroxyethyl Cellulose, Acrylates/C10-30 Alkylacrylate Crosspolymer, Decaglycerol Oleate, L-Arginine, Carbomer, Proprietary Extract Blend of /Mécanyo propriétaire (Maca, Epimedium, Damiane, Tribulus), Sucralose, Vitamin/Vitamine E (Tocopherol), Vanillyl Butyl Ether, Capsicum OR, Benzyl Alcohol.

Opozorila: 

Ni priporočljivo za nosečnice in osebe z genitalnim herpesom.

V kolikor se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.

Sperite z vodo v primeru kontakta z očmi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Shunga Erotic Art
Dodatno

Količina: 60 ml

Poreklo: Kanada

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KREMA Shunga Dragon
Vaša ocena