KREMA ZA PRSI CC Fabulous Breasts

Si želite bolj čvrste in polne prsi? S kremo CC Fabolous Breasts boste z veseljem pokazale svoj poln dekolte! Krema je izdelana na osnovi naravnih sestavin, in spodbuja naravno rast prsi. Edinstvena formula, ki se nahaja v kremi izboljša elastičnost kože ter okrepi prsne mišice. Z redno uporabo kreme CC Fabolous Breasts pa boste lahko končno samozavestno razkrile svoje oprsje, saj bo bolj polno in čvrsto. Krema poleg povečanja omogoča tudi skrb za kožo na območju prsi, saj bo z njo bolj mehka in gladka. Nanesite kremo CC Fabolous Breasts, in uživajte v poželjivih pogledih!
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92620

Si želite bolj čvrste in polne prsi?

 

S kremo CC Fabolous Breasts boste z veseljem pokazale svoj poln dekolte! Krema je izdelana na osnovi naravnih sestavin, in spodbuja naravno rast prsi. Edinstvena formula, ki se nahaja v kremi izboljša elastičnost kože ter okrepi prsne mišice. Z redno uporabo kreme CC Fabolous Breasts pa boste lahko končno samozavestno razkrile svoje oprsje, saj bo bolj polno in čvrsto. Krema poleg povečanja omogoča tudi skrb za kožo na območju prsi, saj bo z njo bolj mehka in gladka. Nanesite kremo CC Fabolous Breasts, in uživajte v poželjivih pogledih!

Izdelek je zapakiran v praktični embalaži za enostaven nanos na prsi.

 

Ingredients: Aqua, Glycin Soja Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Allantoin, Calendula Officinalis Flower Extract, Cetareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Healianthus Annuus Seed Oil, Humulus Lupulus Cone Extract, Parfum, Propylene Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. 

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo!

Pred redno uporabo, nanesite manjšo količino kremo na podlaket. V kolikor se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo!

Hranite izven dosega otrok!

Hranite v hladnem in temnem prostoru!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACobeco Pharma
Dodatno

Količina: 60 ml

Poreklo izdelka: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KREMA ZA PRSI CC Fabulous Breasts
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli