LISICE Bound To Please Silicone Universal

Prepustite nadzor vašemu partnerju, in se pustite vkleniti. Lisice Bound To Please Silicone Universal so idealne tako za začetnike kakor tudi prave mojstre dominance. Zaradi izredno vzdržljivega ter mehkega materiala jih boste lahko nosili dalj časa. Lisice povezuje kovinski del, ki ga lahko poljubno prestavljate, in tako dodatno omejite prostor gibanja. Če želite dominanco popeljati na novo raven, pa jih lahko pripnete tudi na druge izdelke. Lisice Bound To Please Silicone Universal so univerzalni pripomoček tako za tiste, ki bi se radi nežno poigrali z vklenitvijo, ali tiste, ki uživajo v bolj resni dominanci.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 23,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10528
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 25,49 €

Prepustite nadzor vašemu partnerju, in se pustite vkleniti.

 

Lisice Bound To Please Silicone Universal so idealne tako za začetnike kakor tudi prave mojstre dominance. Zaradi izredno vzdržljivega ter mehkega materiala jih boste lahko nosili dalj časa. Lisice povezuje kovinski del, ki ga lahko poljubno prestavljate, in tako dodatno omejite prostor gibanja. Če želite dominanco popeljati na novo raven, pa jih lahko pripnete tudi na druge izdelke. Lisice Bound To Please Silicone Universal so univerzalni pripomoček tako za tiste, ki bi se radi nežno poigrali z vklenitvijo, ali tiste, ki uživajo v bolj resni dominanci.

Lisice so izdelane iz mehkega ter gladkega silikona, ki je primeren za vegeterijance in vegane, ter je v celoti hipoalergen.

Prilagodili jih boste lahko vsakemu uporabniku, saj imajo 5 luknjic za različne dolžine pripenjanja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound To Please
Dodatno Velikost: Prilagodljiva
Material Umetno usnje
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LISICE Bound To Please Silicone Universal
Vaša ocena
Top prodajni artikli