REALISTIČNA LUTKA iDoll Julietta

Ste pripravljeni na vročo prsato ljubimko? Tukaj je Julietta! Julietta je neverjetno realistična lutka s katero si boste lahko delili več kot le posteljo. Ta zapeljiva temnolaska se lahko pohvali z božanskim oprsjem ter vitkim telesom s proporci, ki jih boste oboževali. Ljubezenska lutka iDoll Julietta je prava umetnina, vsi detajli na njej so ročno izdelani za vaše užitke. Lutka Julietta je v celoti gibljiva in ima mehko svilnato kožo, ter je izdelana iz kvalitetnega TPE materiala. Julietto lahko postavite v poljubne položaje, prav tako kot pravo žensko. Privoščite si družbo nenasitne ljubimke, ki bo postala vaša boljša polovica!
3.999,00 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

Po naročilu s predplačilom
SKU
IDOLL00005

Ste pripravljeni na vročo prsato ljubimko? Tukaj je Julietta!

 

Julietta je neverjetno realistična lutka s katero si boste lahko delili več kot le posteljo. Ta zapeljiva temnolaska se lahko pohvali z božanskim oprsjem ter vitkim telesom s proporci, ki jih boste oboževali. Ljubezenska lutka iDoll Julietta je prava umetnina, vsi detajli na njej so ročno izdelani za vaše užitke. Lutka Julietta je v celoti gibljiva in ima mehko svilnato kožo, ter je izdelana iz kvalitetnega TPE materiala. Julietto lahko postavite v poljubne položaje, prav tako kot pravo žensko. Privoščite si družbo nenasitne ljubimke, ki bo postala vaša boljša polovica!

 

Material: V celoti gibljivo kovinsko ogrodje in izjemno realistična koža iz termoplastičnega elastomera (TPE)

Višina: 160 cm

Teža: 81 kg

Vaginalna globina: 17 cm

Analna globina: 17 cm

Mere: 83 cm - 53 cm - 82 cm

Košarica: H

 

Izdelek je na voljo po naročilu s predhodnim plačilom. Kot način plačila lahko izberete plačilo po predračunu ali plačilo s plačilno kartico. 

 

iDoll doll from nasoloda on Vimeo.

idoll from nasoloda on Vimeo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAiDoll
Dodatno

iDoll je umetniško delo italijanskega kiparja Donatello Genovese. Zgodovinski kipar iz Italije (Milana) ne ustvarja samo lutk, ampak žive lutke, napolnjene s strastjo in spolnostjo.. Vdihuje življenje vanje! Donatello uporablja sodobno tehnologijo in najbolj kvalitetne materiale v industriji. S tem pristopom pa lahko brez dvoma trdimo, da so to najbolj realistične lutke na svetu. Stik z njimi vam daje nepozabne, realistične občutke kot s pravo osebo. Lahko se zaljubite vanje!

MaterialTPE
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:REALISTIČNA LUTKA iDoll Julietta
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki