LJUBEZENSKA LUTKA Just Jugs

Z ljubezensko lutko Just Jugs bodo vaše želje postale resničnost. Kot že samo ime pove ima ljubezenska lutka Just Jugs velike in navdušujoče prsi s katerimi vas bo sigurno očarala. Vse svoje fantazije, ki vam krožijo po glavi in si jih ne upate ali ne morete uresničiti bodo nemudoma izbruhnile na plan. Lutka Just Jugs vam bo na razpolago non-stop in na vse možne načine. Lahko si jo privoščite oralno, analno ali pa preprosto penetrirate vaginalno.
32,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NMC0000548

Večje je boljše! Tako bi na kratko lahko opisali ljubezensko lutko Just Jugs.

 

Kot že samo ime pove ima ljubezenska lutka Just Jugs velike in navdušujoče prsi s katerimi vas bo sigurno očarala. Vse svoje fantazije, ki vam krožijo po glavi in si jih ne upate ali ne morete uresničiti bodo nemudoma izbruhnile na plan. Lutka Just Jugs vam bo na razpolago non-stop in na vse možne načine. Lahko si jo privoščite oralno, analno ali pa preprosto penetrirate vaginalno.

Ljubezenska lutka Just Jugs je lahko perfekten dodatek pri intimnih igricah ali popestritev na divjih fantovščinah. Z ljubezensko lutko Just Jugs bodo vaše želje postale resničnost.

Za še večje užitke priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANMC
DodatnoVelikost: 153 cm
MaterialPVC
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LJUBEZENSKA LUTKA Just Jugs
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki