LJUBEZENSKE KAPLJICE Cantha Drops

Stimulator ljubezenske kapljice Cantha Drops Strong so znane, kot najbolj učinkovit tovrsten izdelek na tržišču. Pari, ki so preizkusili ta izdelek so nad kapljicami navdušeni, saj izjemno povečajo spolno slo in moč, orgazmi pa so intenzivnejši.
Redna cena 12,99 € Akcijska cena 11,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0001

Pari, ki so preizkusili ta izdelek so nad kapljicami navdušeni, saj izjemno povečajo spolno slo in moč, orgazmi pa so intenzivnejši.


Stimulator oziroma afrodiziak ljubezenske kapljice Cantha Drops Strong so znane, kot najbolj učinkovit tovrsten izdelek na tržišču.

Pari, ki so preizkusili ta izdelek so nad kapljicami navdušeni, saj izjemno povečajo spolno slo in moč, orgazmi pa so intenzivnejši. Kapljice začnejo učinkovati zelo hitro, prijetno ščemenje boste začutili že v nekaj minutah.


Pozitivni učinki kapljic:

  • povečajo spolno slo in moč
  • pri moških se poveča vzdržljivost,
  • ženske hitreje doživijo orgazem,
  • orgazem pa je daljši in intenzivnejši

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Cantha Drops ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

 Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

 

Ljubezenske kapljice za moške in ženske, prehransko dopolnilo 

Količina: 30 ml

Uporaba/Priporočena dnevna količina: 15 kapljic (3 ml), največji dnevni vnost: 60 kapljic

Sestavine za količino dnevnega vnosa (3 ml): voda, L-Arginin (40.5 mg), 15 mg vitamin C kot askorbinska kislina (RDA 16%) , konzervans natrijev benzoat (E211), konzervans kalijev sorbat (E202)

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja

Proizvajalec: Cobeco Pharma Manufacturing BV, Rotterdam, Nizozemska

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Vsebina: 15 ml (za vsaj 15 - kratno uporabo).

Poreklo izdelka: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LJUBEZENSKE KAPLJICE Cantha Drops
Vaša ocena
Top prodajni artikli