LUBRIKANT 2 in 1 Sensual Massage Gel (150 ml)

Masažni gel ter lubrikant v enem? Predstavljamo vam lubrikant 2 in 1 Sensual. Navlažite vašo kožo in ji obenem podarite senzualno masažo. Izdelek je narejen tako, da ob uporabi nudi edinstveno masažo, katera bo na vaši koži pustila svilnati občutek in potrebno navlaženost za predajanje strastem v dvoje. Lubrikant 2 in 1 je primeren tudi za bolj občutljive uporabnike, saj je s svojimi naravnimi sestavinami tudi hipoalergen.
7,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS19

Masažni gel ter lubrikant v enem? Predstavljamo vam lubrikant 2 in 1 Sensual.

 

Navlažite vašo kožo in ji obenem podarite senzualno masažo. Izdelek je narejen tako, da ob uporabi nudi edinstveno masažo, katera bo na vaši koži pustila svilnati občutek in potrebno navlaženost za predajanje strastem v dvoje. Lubrikant 2 in 1 je primeren tudi za bolj občutljive uporabnike, saj je s svojimi naravnimi sestavinami tudi hipoalergen.

Zakaj bi kupovali več izdelkov, ko pa si lahko izberete le enega, ki vsebuje vse. Lubrikant 2 in 1 vam bo ponudil čutno masažo in lubrikant obenem. Poleg svoje uporabnosti pa je vredno pohvaliti tudi njegovo koristnost, ki jo prinaša koži. Zaradi vitamina E in preostalih sestavin, je odličen izdelek za kožo, saj ji bo dodal voljnost in sijaj po uporabi. Med samo uporabo pa ne bo puščal lepljivih madežev.

 

Ingredients: Deionized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Natural Glycerin, Citric Acid, Methyl Hydroxybenzoate, Propyl Hydroxybenzoate.

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi.

Ne uporabljajte v primeru, da je odprta embalaža.

Hranite na temperaturi 15°C-30°C.

Hranite izven dosega otrok.

V primeru, da se pojavi kakršnikoli stranski učinek, takoj prenehajte z uporabo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAJoydrops
Dodatno

Količina: 150 ml

Poreklo izdelka: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT 2 in 1 Sensual Massage Gel (150 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli