LUBRIKANT American Bioglide Plus

Za vse ljubitelje naravnih produktov predstavljamo svetovno uspešnico, lubrikant American Bioglide Plus. To je lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo. Edinstvena formula lubrikanta Bioglide Plus temelji na vodni osnovi, njegovo naravno sestavo pa potrjuje tudi certifikat BDiH. Bioglade omogoča gladko teksturo, ter dolgotrajno navlaženost brez lepljivih madežev. Občutite lubrikant, ki prihaja iz srca narave, in brezskrbno uživajte v svilnati, drseči dogodivščini.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYD011030

Za vse ljubitelje naravnih produktov predstavljamo svetovno uspešnico, lubrikant American Bioglide Plus.

 

To je lubrikant, ki se lahko pohvali s 100% naravno sestavo, brez arome, dodanih barvil ter konzervansov, in je prav tako tudi vegansko mazilo. Edinstvena formula lubrikanta Bioglide Plus temelji na vodni osnovi, njegovo naravno sestavo pa potrjuje tudi certifikat BDiH. Bioglade omogoča gladko teksturo, ter dolgotrajno navlaženost brez lepljivih madežev. Občutite lubrikant, ki prihaja iz srca narave, in brezskrbno uživajte v svilnati, drseči dogodivščini.

Bioglide Plus bo zadovoljil želje vseh uporabnikov, ki iščejo kvaliteten ter 100% naraven in veganski produkt, ki bo pripomogel h bolj kvalitetnemu spolnemu življenju. Vse več uporabnikov se srečuje z neprijetno srbečico, veliko ženskih predstavnic pa tudi z vnetji. Bioglide ima nevtralni PH, ki omogoča povsem VARNO uporabo.Čas je za popolne užitke, Bioglide Plus vam to lahko omogoči!

 

- 100% naravno ter vegansko mazilo.

- Brez barve in brez okusa.

- Brez sintetičnih dišav, barvil ter konzervansov.

- Potrjeno naravno: Certifikat BDiH (Naravna kozmetika).

- Dermatološko in klinično testiran izdelek.

- Brez poskusov na živalih.

- Nevtralen PH.


 

Ingredients: Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Panax Ginsen Root Extract, Lactid Acid. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydivision
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT American Bioglide Plus
Vaša ocena