LUBRIKANT Cherry Personal Gel

Pripravite se na sladko presenečenje z lubrikantom Cherry Personal Gel! Lubrikant Cherry ima prijetno aromo češnje, ki bo prebudila vse vaše čute. Izdelan iz hranljivih arom, boste namreč lubrikant lahko tudi okusili iz svoje drage. Lubrikant Cherry Personal Gel je namenjen zmanjševanju suhosti in popestritvi vajinih odnosov. Njegova formula je hipoalergena, kompatibilna z naravnim PH in ne pušča madežev. Uporabljate pa ga lahko tudi s kondomi!
Redna cena 6,99 € Akcijska cena 5,94 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS06
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 6,99 €

Pripravite se na sladko presenečenje z lubrikantom Cherry Personal Gel!

 

Lubrikant Cherry ima prijetno aromo češnje, ki bo prebudila vse vaše čute. Izdelan iz hranljivih arom, boste namreč lubrikant lahko tudi okusili iz svoje drage. Lubrikant Cherry Personal Gel je namenjen zmanjševanju suhosti in popestritvi vajinih odnosov. Njegova formula je hipoalergena, kompatibilna z naravnim PH in ne pušča madežev. Uporabljate pa ga lahko tudi s kondomi!

Če obožujete sladko aromo češnje boste vsekakor navdušeni nad tem izdelkom. Ta lubrikant je namreč tako slasten, da ga boste lahko kar pojedli. 

 

Ingredients: Hydroxy Ethyl Cellulose, Glycerin, Citric Acid, Cherry Flavour, Sodium Saccharin, Propyl Hydroxybenzoate, Methy Hydroxybenzoate, Deionized Water

Opozorila: 

Če opazite kakršnekoli stranske učinke, takoj prenehajte z uporabo!

Izogibajte se stiku z očmi!

Hraniti na 15-30°C, v suhem prostoru.

Hranite izven dosega otrok!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno Količina: 100 ml Poreklo: Turčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Cherry Personal Gel
Vaša ocena
Top prodajni artikli