LUBRIKANT Chocolate Personal Gel

Lubrikant Chocolate Personal Gel bo začinil vaše spolno življenje s sladkim preobratom. Privoščite si čokoladno predigro, ali čokoladne odnose.. Lubrikant Chocolate vas bo navdušil s prijetno aromo. A ne le to, lubrikant je izdelan iz hranljivih snovi, ki jih boste lahko tudi okusili. Lubrikant Chocolate Personal Gel je v celoti hipoalergen, ima nevtralen PH in ga lahko uporabljate skupaj s kondomi.
Redna cena 6,99 € Akcijska cena 5,94 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS04

Lubrikant Chocolate Personal Gel bo začinil vaše spolno življenje s sladkim preobratom.

 

Privoščite si čokoladno predigro, ali čokoladne odnose.. Lubrikant Chocolate vas bo navdušil s prijetno aromo. A ne le to, lubrikant je izdelan iz hranljivih snovi, ki jih boste lahko tudi okusili. Lubrikant Chocolate Personal Gel je v celoti hipoalergen, ima nevtralen PH in ga lahko uporabljate skupaj s kondomi.

Lubrikant Chocolate Personal Gel vam bo nudil dodatno navlaženost, medtem, ko boste uživali v njegovi slastni aromi. Lubrikant je namreč idealen za vse ljubitelje čokolade, saj ga boste lahko okusili kar na partnerjevem telesu. Sladko in zabavno!

 

Ingredients: Deionized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Natural Glycerin, Citric Acid, Chocolate Flavour, Sodium Saccharin, Methyl Hydroxybenzoate, Propyl Hydroxybenzoate. 

Opozorila:

Če opazite kakršnekoli stranske učinke, takoj prenehajte z uporabo!

Izogibajte se stiku z očmi!

Hraniti na 15-30°C, v suhem prostoru.

Hranite izven dosega otrok!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno Količina:100 ml Poreklo: Turčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Chocolate Personal Gel
Vaša ocena
Top prodajni artikli