LUBRIKANT ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Delay Personal (50 ml)

Predstavljamo vam lubrikant s katerim se bodo vaši intimni trenutki podaljšali dolgo v noč. Inovativna formula znotraj Delay lubrikanta ima namreč sestavine, ki vam bodo preprečile prezgodnji izliv in s tem podaljšale spolne odnose za kolikor časa boste želeli. Ob nanosu lubrikant deluje tako, da zmanjša občutljivost moškega organa in poveča vzdržljivost med samim odnosom. Pričakujete lahko potrebno navlaženost in podaljšane spolne odnose, ki bodo še posebno navdušili vašo partnerko.
Redna cena 8,99 € Akcijska cena 7,64 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS08
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 8,99 €

Predstavljamo vam lubrikant s katerim se bodo vaši intimni trenutki podaljšali dolgo v noč.

 

Inovativna formula znotraj Delay lubrikanta ima namreč sestavine, ki vam bodo preprečile prezgodnji izliv in s tem podaljšale spolne odnose za kolikor časa boste želeli. Ob nanosu lubrikant deluje tako, da zmanjša občutljivost moškega organa in poveča vzdržljivost med samim odnosom. Pričakujete lahko potrebno navlaženost in podaljšane spolne odnose, ki bodo še posebno navdušili vašo partnerko.

Veliko moških se srečuje z preveliko občutljivostjo spolnega organa. Če bi tudi vi radi svoji boljši polovici v postelji razkrili nenasitnega vzdržljivega ljubimca, ste tokrat lahko navdušeni nad inovativnim izdelkom, ki je prišel na trg. Lubrikant Delay Personal Gel namreč zmanjša občutljivost in podaljša vaše intimne trenutke za kolikor časa želite.

Njegovi učinki pa bodo vidni že kmalu po nanosu lubrikanta.

Izdelek lahko uporabljate skupaj s kondomi. 

 

Ingredients: Deionized Watter, Hydroxy Ethyl Cellulose, L-Arginine, Clove Oil, Mono Propylene Glycol, Mate Extract, Guarana Extract, Humulus Lupulus Extract, Avena Sativa Extract, Glycerin, Citric Acid, Methyl Hydroxybenzoate, Propyl Hydroxybenzoate. 

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi.

Ne uporabljajte v primeru, da je embalaža poškodovana.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Delay Personal (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli