LUBRIKANT Durex Play 2in1 Aloe Vera

Ste si vedno želele oziroma želeli čutne in edinstvene erotične masaže, ter da bi poleg izjemnih in sproščujočih občutkov z njo zdravili vašo kožo? Potem vam bo v izjemno pomoč Durex Play massage 2 in 1 Aloe Vera.
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
82

Ste si vedno želele oziroma želeli čutne in edinstvene erotične masaže, ter da bi poleg izjemnih in sproščujočih občutkov z njo zdravili vašo kožo?

 

Potem vam bo v izjemno pomoč Durex Play 2 in 1 Aloe Vera. Play massage 2 in 1 je izjemen Durex-ov izdelek, ki je namenjen dvojni uporabi, namreč kot masažni gel in kot odličen lubrikant, ki se lahko enostavno spere z vodo, ter ne pušča ljepljive kože in sledi madežev. Ponujal vam bo senzacionalne in čutne masaže zaradi katere bo koža svilnato gladka in mehka. Da bi pa bila erotična masaža še bolj vroča, lahko gel tudi nanesete na intimne dele ter ga uporabite kot lubrikant. Ker pa izdelek vsebuje izvlečke zelo znane in zdravilne rastline Aloe Vera omogoča uporabo gela na katerem koli delu telesa. Namreč prednost Aloe Vere ni samo, da je koži prijazna, temveč jo tudi zdravi, hrani in neguje, zato vaša koža postane svilnato gladka in bolj zdrava.

Enostavno gel uporabite skupaj s partnerjem in to namreč tako, da se spolni odnos začne s sproščujočo masažo in na to nadaljuje vse bližje intimnim delom kjer potem gel začne delovati kot nežen lubrikant in ponuja maksimalno udobnost. Izdelek je odličen kot izjemno in privlačno darilo, katerega ne bo nihče nikoli pozabil. Lubrikant Durex  Play 2 in 1 je namenjen tako ženskemu kot moškemu spolu.

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, Benzoic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium saccharin, Sodium hydroxide.   

Opozorila: 

Ni kontracepcijsko sredstvo in ne vsebuje spermicidov.

Izogibajte se stiku z očmi.

V primeru draženja ali nelagodja se posvetujte z zdravnikom.

Hranite na sobni temperaturi, v suhem in temnem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Hranite izven dosega otrok.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADurex lubricants
DodatnoVsebina: 200 ml. Poreklo izdelka: Velika Britanija.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Durex Play 2in1 Aloe Vera
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli