★ Iščeš idejo za darilo? ★ Podari darilno kartico v poljubni vrednosti s svojim posvetilom. Izbiraš lahko med različnimi motivi. Naroči svojo >>

LUBRIKANT Easyglide Anal (500 ml)

Prodajna uspešnica Easyglide Anal je sedaj na voljo tudi v XXL različici. Za prijetne in brezskrbne analne odnose je ključna uporaba analnega lubrikanta. Lubrikant Easyglide Anal je bil zasnovan na vodni osnovi in je zato primeren tudi za uporabo z vsemi erotičnimi igračkami in kondomi. To mazivo je posebej namenjeno uporabi med analnim seksom, saj zmanjšuje trenje in nudi dolgotrajno vlaženje analnega predela, brez lepljivih madežev.
Redna cena 24,95 € Akcijska cena 19,96 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
EG011

Prodajna uspešnica Easyglide Anal je sedaj na voljo tudi v XXL različici.

   

Za prijetne in brezskrbne analne odnose je ključna uporaba analnega lubrikanta. Lubrikant Easyglide Anal je bil zasnovan na vodni osnovi in je zato primeren tudi za uporabo z vsemi erotičnimi igračkami in kondomi. To mazivo je posebej namenjeno uporabi med analnim seksom, saj zmanjšuje trenje in nudi dolgotrajno vlaženje analnega predela, brez lepljivih madežev. 

Oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih označuje legalen medicinski izdelek, ki je primeren za področje genitalij.

Identifikacijska oznaka "kompatibilen s kondomom iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi.

  • Analni lubrikant na vodni osnovi
  • Ne pušča lepljivih madežev
  • Ohranja dolgotrajno vlaženje
  • Kompatibilen s kondomi
  • Možnost souporabe z vsemi igračkami
  • Večja količina 500 ml

Ingredients: aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate

Opozorila: Preden pričnete z redno uporabo, nanesite manjšo količino lubrikanta na podlaket. V kolikor se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAEasyglide
Količina500 ml
PorekloNemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Easyglide Anal (500 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki