LUBRIKANT Female Anal Relax

Želite, da bi bili vaši analni odnosi vedno prijetni? Za dodatno sproščenost, in neomejene užitke, bo poskrbel lubrikant, ki je izdelan posebej za ženske. Njegova edinstvena formula deluje kakor lokalni anestetik in omogoči hitrejšo sprostitev intimnih predelov, posledično pa tudi veliko večje užitke. Če bi radi popolnoma uživali tudi med analnimi odnosi, nanesite poljubno količino lubrikanta na intimne predele, in spoznali boste nove dimenzije užitkov. Lubrikant je popolnoma varen za uporabo!
Redna cena 18,99 € Akcijska cena 17,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0244

Želite, da bi bili vaši analni odnosi vedno prijetni?

 

Za dodatno sproščenost, in neomejene užitke, bo poskrbel lubrikant, ki je izdelan posebej za ženske. Njegova edinstvena formula deluje kakor lokalni anestetik in omogoči hitrejšo sprostitev intimnih predelov, posledično pa tudi veliko večje užitke. Če bi radi popolnoma uživali tudi med analnimi odnosi, nanesite poljubno količino lubrikanta na intimne predele, in spoznali boste nove dimenzije užitkov. Lubrikant je popolnoma varen za uporabo!

Če ste imeli vedno željo po analnih odnosih, vendar se niste morali povsem sprostiti, imamo dobro novico za vas. Izdelan posebej za predstavnice nežnejšega spola, je tukaj nežni lubrikant, ki vas bo v trenutku popeljal do popolne sprostitve. Nudil vam bo naravno navlaženost, ter pripomogel h večjemu udobju s svojim efektom lokalnega anestetika. Sedaj lahko popolnoma uživate!

Lubrikant lahko souporabljate s kondomi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Količina: 120 ml

Poreklo: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Female Anal Relax
Vaša ocena
Top prodajni artikli