LUBRIKANT Fleshlube Water (100 ml)

Občutek ob uporabi lubrikanta Sleshlube Watter je neverjetno svilnat in bogat, ker vsebuje predvsem naravne sestavine. Izločeni so dodatki kot je paraben, glicerin in propilen, zato je izdelek prijazen kožnemu tkivu in sluznici. Lubrikant Sleshlube Watter je produkt priznane blagovne znamke Fleshlight in je izdelan na vodni osnovi, zato ga lahko uporabljate z vsemi erotičnimi pripomočki v naši spletni trgovini. Lubrikant Sleshlube Watter ne vsebuje barvil, ne pušča madežev in ga je preprosto izpirati s kože in oblačil.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00072

Občutek ob uporabi lubrikanta Sleshlube Watter je neverjetno svilnat in bogat, ker vsebuje predvsem naravne sestavine.

 

Izločeni so dodatki kot je paraben, glicerin in propilen, zato je izdelek prijazen kožnemu tkivu in sluznici. Lubrikant Sleshlube Watter je produkt priznane blagovne znamke Fleshlight in je izdelan na vodni osnovi, zato ga lahko uporabljate z vsemi erotičnimi pripomočki v naši spletni trgovini. Lubrikant Sleshlube Watter ne vsebuje barvil, ne pušča madežev in ga je preprosto izpirati s kože in oblačil. Primeren je tako za analno kot vaginalno uporabo. Lahko pa ga tudi uporabite pri masaži ali mastrubiranju.

Produkt je dermatološko in klinično testiran ter varen za uporabo z erotičnimi pripomočki in kondomi.

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Pottasium Sorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Acetate, Isopropxl Alcohol, Cellulose. 

Opozorila: 

Ne uporabljajte v primeru, da manjka zaščita ali je poškodovana. 

Zaprite zamašek po uporabe in hranite pokončno. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Španija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Fleshlube Water (100 ml)
Vaša ocena