LUBRIKANT FSoG Silky Caress (100 ml)

Prepustite se tokovom reke bogov, naj vas zanesejo daleč stran na kraj, kjer vas bodo greli žarki partnerjeve ljubezni. Uspelo se nam je dokopati do te svilnato mehke reke in sedaj jo ponujamo tudi vam, ujeto v stekleničko lubrikanta Silky Caress.
11,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N9584, E24221

Prepustite se tokovom reke bogov, naj vas zanesejo daleč stran na kraj, kjer vas bodo greli žarki partnerjeve ljubezni.

 

Uspelo se nam je dokopati do te svilnato mehke reke in sedaj jo ponujamo tudi vam, ujeto v stekleničko lubrikanta Silky Caress. Nanesite le nekaj kapljic na vaše najnežnejše predele in takoj vam bo postalo jasno o čem govorimo. Lubrikant je izjemno prijazen do kože, še več, celo zmehča jo in naredi karseda voljno. Baziran je na vodni osnovi, ter le počasi izgubi svojo moč. Silky Caress je navdihnjen s strani trilogije Petdeset odtenkov sive in odobren s strani njene avtorice, tako da je lahko domiselno darilo za katerokoli oboževalko ali oboževalca serije.

 

Ingredients: Water/Aqua/Eua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Poylsorbate 60, Hydrolazed Silk, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Dimeticone, EDTA, Hydroxyethylcellulose, PEG-45M, Tetrahydroxypropyl Ethylendiamine, Methylparaben, Sodium Benzoate. 

Opozorila:

Izdelek ni kontracepcija.

V primeru, da se pojavi draženje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Izogibajte se stiku z očmi ter ušesi.

Samo za lokalno uporabo.

Hranite na sobni temperaturi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFifty Shades Of Grey
Dodatno

Količina: 100 ml.

Poreklo: Anglija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT FSoG Silky Caress (100 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki