LUBRIKANT Guarana

Privoščite si lubrikant, ki vsebuje naravni afrodiziak. Lubrikant Guarana je intimno mazilo, katerega ključna sestavina je Guarana. Guarana vsebuje naravni kofein in ima veliko pozitivnih energijskih lastnosti. V notranjosti lubrikant pa boste našli tudi semenski ekstrakt Paullinia Cupana, ki je dobro poznan kot naravni tonik. Zahvaljujoč njegovemu učinku bo vaša koža po uporabi še bolj gladka. Lubrikant Guarana nudi naravno navlaženost med odnosi in obenem nudi pozitivne hranilne učinke. Združita se v objemu ljubezni z lubrikantom, ki nudi naravne občutke.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92511

Privoščite si lubrikant, ki vsebuje naravni afrodiziak.

 

Lubrikant Guarana je intimno mazilo, katerega ključna sestavina je Guarana. Guarana vsebuje naravni kofein in ima veliko pozitivnih energijskih lastnosti. V notranjosti lubrikant pa boste našli tudi semenski ekstrakt Paullinia Cupana, ki je dobro poznan kot naravni tonik. Zahvaljujoč njegovemu učinku bo vaša koža po uporabi še bolj gladka. Lubrikant Guarana nudi naravno navlaženost med odnosi in obenem nudi pozitivne hranilne učinke. Združita se v objemu ljubezni z lubrikantom, ki nudi naravne občutke.

Lubrikant Guarana lahko uporabljate s kondomi. 

 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Paullinia Cupana Seed Extract, Propanediol, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, Levulinic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Levulinate, Aroma, Sodium Saccharin, Maltose, Sodium Hydroxide, Agave Tequilana Leaf Extract, Aspartame, Menthyl PCA, D-Limonene. 

Opozorila:

Preden pričnete z redno uporabo izdelka, nanesite manjšo količino na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite v hladnem in temnem prostoru.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno Količina: 125 ml Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Guarana
Vaša ocena
Top prodajni artikli