LUBRIKANT Herbal Personal Gel (100 ml)

Zeliščni lubrikant bo razveselil vse uporabnice, ki se srečujejo z pomanjkanjem vlažnosti na intimnih predelih. Lubrikant Herbal je namreč izdelan iz zdravilnega glicerina, ki nudi navlaženost in odpravlja simptome suhe kože. Zagotavlja vam boljše seksualno doživetje v dvoje, saj bo dodatno lubriciral intimne predele in s tem povišal stopnjo užitkov. Pari ga lahko uporabljajo tudi z kondomi, saj ne poškoduje njihove teksture.
Redna cena 7,49 € Akcijska cena 6,37 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS16

Zeliščni lubrikant bo razveselil vse uporabnice, ki se srečujejo z pomanjkanjem vlažnosti na intimnih predelih.

 

Lubrikant Herbal je namreč izdelan iz zdravilnega glicerina, ki nudi navlaženost in odpravlja simptome suhe kože. Zagotavlja vam boljše seksualno doživetje v dvoje, saj bo dodatno lubriciral intimne predele in s tem povišal stopnjo užitkov. Pari ga lahko uporabljajo tudi z kondomi, saj ne poškoduje njihove teksture.

Če vam med spolnimi odnosi primanjkuje navlaženosti, ki je lahko posledica bolezni ali zgolj premajhne sproščenosti, lahko tokrat posežete po naravnemu zeliščnemu izdelku, ki vam bo pomagal odpraviti tovrstne težave. Lubrikant Herbal vsebuje zeliščni glicerin, ki bo omehčal in dobro navlažil vse predele na katere ga boste nanesli. Izdelek je v celoti hipoalergen in se ga lahko popolnoma brezskrbno uporablja tudi med samim spolnim odnosom.

 

Ingredients: Deionized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Herbal Glycerin, Citric Acid, Ethylhexylglycerin & Phenoxyethanol. 

Opozorilo:

Izogibajte se stiku z očmi.

Ne uporabljajte v primeru odprte embalaže.

Hranite na temperaturi 15°C-30°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo izdelka: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Herbal Personal Gel (100 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli