LUBRIKANT Hot Bio Sensitive (100 ml)

Nežen in naraven.. Za vse, ki cenite naravne izdelke! Lubrikant Hot Bio je tokrat na voljo v večjem pakiranju. Lubrikant Hot Bio Sensitive je v celoti biološki, prav tako pa je primeren tudi za vegane. Obogaten z Aloe Vero nudi zaščito vaši koži, ter omogoča varno uporabo tudi za bolj občutljive uporabnike. Vsebuje pa tudi karagen, ki odpravlja suhost vagine. Približajte se naravi z biološkim lubrikantom s katerim bodo odnosi potekali še bolj gladko. Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov.
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044161

Nežen in naraven.. Za vse, ki cenite naravne izdelke!

 

Lubrikant Hot Bio je tokrat na voljo v večjem pakiranju. Lubrikant Hot Bio Sensitive je v celoti biološki, prav tako pa je primeren tudi za vegane. Obogaten z Aloe Vero nudi zaščito vaši koži, ter omogoča varno uporabo tudi za bolj občutljive uporabnike. Vsebuje pa tudi karagen, ki odpravlja suhost vagine. Približajte se naravi z biološkim lubrikantom s katerim bodo odnosi potekali še bolj gladko. Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov.

Lubrikant Hot Bio Sensitive je prva pomoč pri nelagodni srbečici, ter možnih bolečinah, ki jih povzroča premajhna navlaženost med odnosi. Privoščite si le najboljše. To je popolnoma organski izdelek za vse, ki cenite naravo, in radi ohranjate pristne spolne odnose.


Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Chodrus Crispus (Carrageenan), Sodium Benzoate, Dehydroxanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Opozorila:

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Hranite v suhem prostoru.

 


 

HOT Bio Line 

Bio Line je posebna serija izdelkov priznanega proizvajalca HOT, ki poudarja skrb za okolje in uporablja povsem naravne, biološko certificirane materiale. Bio Line izdelki imajo certifikat NCP (Nature Care Product), so pregledani s strani EcoControl, ter imajo prav tako tudi certifikat veganskega združenja. Zapakirani so v okolju prijazni 'zeleni' embalaži, ki je izdelana iz obnovljivih sestavin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT Bio Line
Dodatno Količina: 100 ml Poreklo izdelka: Nemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Bio Sensitive (100 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli