LUBRIKANT Hot Bio Super

Predstavljamo vam organsko in vegansko mazivo s katerim bodo vaši odnosi še bolj prijetni. Lubrikant Hot Bio Super temelji na vodni osnovi in mu je dodan karagenan. Naravna formula bo poskrbela tudi za najbolj občutljive tipe kože, ter vam nudila dolgotrajno navlaženost. Lubrikant Hot Bio Super bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike, saj je njegova tekstura prijetno drseča in ne pušča lepljivih madežev. Zahvaljujoč bio sestavi pa bo lubrikant na naraven način odpravil suhost nožnice ter nelagodje med spolnimi odnosi. Brezskrbni užitki tudi za tiste, ki cenite naravne izdelke! Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044171

Predstavljamo vam organsko in vegansko mazivo s katerim bodo vaši odnosi še bolj prijetni.

 

Lubrikant Hot Bio Super temelji na vodni osnovi in mu je dodan karagenan. Naravna formula bo poskrbela tudi za najbolj občutljive tipe kože, ter vam nudila dolgotrajno navlaženost. Lubrikant Hot Bio Super bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike, saj je njegova tekstura prijetno drseča in ne pušča lepljivih madežev. Zahvaljujoč bio sestavi pa bo lubrikant na naraven način odpravil suhost nožnice ter nelagodje med spolnimi odnosi. Brezskrbni užitki tudi za tiste, ki cenite naravne izdelke!

Izdelek je zapakiran v Eko embalaži iz obnovljivih virov.


Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Capryloyl Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Chodrus Crispus (Carrageenan), Sodium Benzoate, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid. 

Opozorila:

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Hranite v suhem prostoru.

 


 

HOT Bio Line 

Bio Line je posebna serija izdelkov priznanega proizvajalca HOT, ki poudarja skrb za okolje in uporablja povsem naravne, biološko certificirane materiale. Bio Line izdelki imajo certifikat NCP (Nature Care Product), so pregledani s strani EcoControl, ter imajo prav tako tudi certifikat veganskega združenja. Zapakirani so v okolju prijazni 'zeleni' embalaži, ki je izdelana iz obnovljivih sestavin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT Bio Line
Dodatno Količina: 100 ml Poreklo izdelka: Nemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Bio Super
Vaša ocena
Top prodajni artikli