LUBRIKANT Hot Bio Warming

Naravni, veganski in ekstra vzburljiv lubrikant - To je Hot Bio Warming! Hot Warming Bio je lubrikant, ki temelji na vodni osnovi in ima ob nanosu poseben ogrevalni učinek. Če želite med odnosi stopnjevati užitke, uporabite poljubno količino tega svilnato gladkega lubrikanta in uživajte v žgečkljivih občutkih vročice. Lubrikant Hot Bio Warming pa poleg stimulacije odpravlja tudi težave z vaginalno suhostjo in omogoča bolj prijetne spolne odnose za oba partnerja.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044182

Naravni, veganski in ekstra vzburljiv lubrikant - To je Hot Bio Warming!

 

Hot Warming Bio je lubrikant, ki temelji na vodni osnovi in ima ob nanosu poseben ogrevalni učinek. Če želite med odnosi stopnjevati užitke, uporabite poljubno količino tega svilnato gladkega lubrikanta in uživajte v žgečkljivih občutkih vročice. Lubrikant Hot Bio Warming pa poleg stimulacije odpravlja tudi težave z vaginalno suhostjo in omogoča bolj prijetne spolne odnose za oba partnerja.

 

Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Beatine, Xantan gum, Sodium benzoate, Chondrus Crispus powder, Lactobacillus/capsicum frutescens fruit ferment extract, Sodium gluconate, Citric acid, Potassium sorbate, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate

Opozorila: 

Izogibajte se stiku z očmi.

Zaščitite pred sončno svetlobo. 

 


 

HOT Bio Line 

Bio Line je posebna serija izdelkov priznanega proizvajalca HOT, ki poudarja skrb za okolje in uporablja povsem naravne, biološko certificirane materiale. Bio Line izdelki imajo certifikat NCP (Nature Care Product), so pregledani s strani EcoControl, ter imajo prav tako tudi certifikat veganskega združenja. Zapakirani so v okolju prijazni 'zeleni' embalaži, ki je izdelana iz obnovljivih sestavin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT Bio Line
Dodatno Količina: 100 ml Poreklo: Nemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Bio Warming
Vaša ocena