LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (100 ml)

Predstavljamo vam lubrikant obogaten z Aloe Vero, ki ščiti vašo kožo. Privoščite svojemu telesu le najboljše, in tudi v intimnih trenutkih uporabite naravne lubrikante, ki ne dražijo kože, vendar jo nahranijo s pomembnimi vitamini. Lubrikant Hot Nature Aloe Vera temelji na vodni osnovi, in je posebno prijazen tudi bolj občutljivim uporabnikom. Da bodo vaši intimni trenutki popolnoma brezskrbni, bo poskrbela nežna aroma Aloe Vere, ki vam zagotavlja navlaženost, ki jo potrebujete. Nanesite ga na vaše intimne predele in uživajte v sproščujoči terapiji.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044130

Predstavljamo vam lubrikant obogaten z Aloe Vero, ki ščiti vašo kožo.

 

Privoščite svojemu telesu le najboljše, in tudi v intimnih trenutkih uporabite naravne lubrikante, ki ne dražijo kože, vendar jo nahranijo s pomembnimi vitamini. Lubrikant Hot Nature Aloe Vera temelji na vodni osnovi, in je posebno prijazen tudi bolj občutljivim uporabnikom. Da bodo vaši intimni trenutki popolnoma brezskrbni, bo poskrbela nežna aroma Aloe Vere, ki vam zagotavlja navlaženost, ki jo potrebujete. Nanesite ga na vaše intimne predele in uživajte v sproščujoči terapiji.

Če spadate med bolj občutljive uporabnike, in bi radi končno našli lubrikant, ki bo prijazen vaši koži, ste na pravem naslovu. Izberite lubrikant Hot Nature Aloe Vera, ki poskrbi za vašo kožo, in vam nudi brezskrbno sprostitev v dvoje. To je medicinski lubrikant, ki je izdelan iz surovih naravnih sestavin, ter Aloe Vere, ki je posebej znana pa svojih pozitivnih učinkih.

 

Ingredients: Aqua (Watter), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerin, Sodium Benzoate, Chodrus Crispus (Carrageenan), Potassium Sorbate, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Glucose. 

Opozorila:

Hranite na temperaturi med 5°C in 25°C.


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Avstrija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (100 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli