LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (30 ml)

Doživite naravni občutek kjerkoli in kadarkoli, z lubrikantom v žepni velikosti. Lubrikant Hot Nature Aloe Vera je izdelan iz povsem naravnih sestavin, ki negujejo vašo kožo in je še posebno prijazen tudi bolj občutljivim uporabnikom. Tokrat bosta lahko brezskrbno uživala v vajinih intimnih trenutkih. Lubrikant temelji na vodni osnovi, dodane pa so mu naravne sestavine, ki napolnijo kožo s potrebnimi vitamini. Zaradi svoje sestave pa vam lahko zagotovi brezskrbno uporabo, zaradi praktične embalaže, pa ga lahko vzamete na katerokoli potovanje.
7,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044131

Doživite naravni občutek kjerkoli in kadarkoli, z lubrikantom v žepni velikosti.

 

Lubrikant Hot Nature Aloe Vera je izdelan iz povsem naravnih sestavin, ki negujejo vašo kožo in je še posebno prijazen tudi bolj občutljivim uporabnikom. Tokrat bosta lahko brezskrbno uživala v vajinih intimnih trenutkih. Lubrikant temelji na vodni osnovi, dodane pa so mu naravne sestavine, ki napolnijo kožo s potrebnimi vitamini. Zaradi svoje sestave pa vam lahko zagotovi brezskrbno uporabo, zaradi praktične embalaže, pa ga lahko vzamete na katerokoli potovanje.

Prepustita se v sproščujočo terapijo z Aloe Vero, ki se bo nežno dotaknila vseh vaših čutov. Če želite izdelek zasnovan na naravni bazi, ki ga boste lahko brezskrbno nanašali na intimne predele, ste na pravem naslovu. Lubrikant Hot Nature Aloe Vera neguje, ter navlaži. Poskusita ga tudi vidva!

 

Ingredients: Aqua (Watter), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycerin, Sodium Benzoate, Chodrus Crispus (Carrageenan), Potassium Sorbate, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Glucose. 

Opozorila:

Hranite na temperaturi med 5°C in 25°C.


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHOT
Dodatno

Količina: 30 ml

Poreklo: Avstrija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Nature Aloe Vera (30 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli