LUBRIKANT Hot Silc Glide

Spoznajte lubrikant za ekstremno dolgo navlaženost. To je izdelek s katerim bodo vajini odnosi potekali še posebej gladko. Lubrikant Hot Silc Glide temelji na silikonski osnovi, in nudi dolgotrajno navlaženost intimnih predelov. Dobra stran silikonskih lubrikantov je, da vam družbo lahko delajo tudi med vodnimi užitki. Privoščita si ga lahko kjerkoli, in uživata v njegovi dolgotrajni svilnati teksturi. Lubrikant je brez barve in vonja, ter tudi ob nanosu pušča vaši koži da diha.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044040

Spoznajte lubrikant za ekstremno dolgo navlaženost.

 

To je izdelek s katerim bodo vajini odnosi potekali še posebej gladko. Lubrikant Hot Silc Glide temelji na silikonski osnovi, in nudi dolgotrajno navlaženost intimnih predelov. Dobra stran silikonskih lubrikantov je, da vam družbo lahko delajo tudi med vodnimi užitki. Privoščita si ga lahko kjerkoli, in uživata v njegovi dolgotrajni svilnati teksturi. Lubrikant je brez barve in vonja, ter tudi ob nanosu pušča vaši koži da diha.

Naj poteka vse gladko, in naj vajini užitki trajajo! S pomočjo lubrikanta Hot Silc Glide bosta lahko dolgo časa uživala že z enim majhnim nanosom. To je lubrikant, ki nudi odlično navlaženost, ki traja in traja. Vsebuje kvalitetni medicinski silikon, ki je brez barve in vonja, in zagotovo nebo moteči faktor med vajini skupnimi trenutki. Ravno nasprotno, nudil vama bo ure in ure prijetnega ter posebno udobnega ljubljenja.

 

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Dimethiconol

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo: Avstrija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Silc Glide
Vaša ocena
Top prodajni artikli