LUBRIKANT Hot Superglide Liquid Pleasure

Vaša izkušnja s tem lubrikantom bo še posebno drseča! Lubrikant Superglide Liquid Pleasure je vrhunsko mazivo, ki temelji na vodni osnovi. Njegova tekstura je zelo gladka in ne pušča lepljivih madežev. Lubrikant Superglide vam bo nudil neverjetno dolgotrajno navlaženost, in bo tako zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike. Lubrikant Superglide izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in je primeren tudi za bolj občutljive uporabnike. Čas je, da brezskrbno zdrsnete v svet užitkov!
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044027

Vaša izkušnja s tem lubrikantom bo še posebno drseča!

 

Lubrikant Superglide Liquid Pleasure je vrhunsko mazivo, ki temelji na vodni osnovi. Njegova tekstura je zelo gladka in ne pušča lepljivih madežev. Lubrikant Superglide vam bo nudil neverjetno dolgotrajno navlaženost, in bo tako zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike. Lubrikant Superglide izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in je primeren tudi za bolj občutljive uporabnike. Čas je, da brezskrbno zdrsnete v svet užitkov!

 

  • Kakovostno mazivo namenjeno drsečim užitkom
  • Dolgotrajna navlaženost
  • Varen za uporabo v daljšem časovnem obdobju
  • Visoko kakovostne sestavine 
  • Varen za uporabo s kondomi ter vsemi erotičnimi pripomočki

 

Ingredients: Aqua (Watter), Glycerin, Propylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, BHT

Opozorila:

Hranite v suhem prostoru.

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno Količina: 100 ml Poreklo izdelka: Nemčija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Superglide Liquid Pleasure
Vaša ocena
Top prodajni artikli