LUBRIKANT Hot Superglide (Malina)

Predstavljamo vam lubrikant, ki ga lahko tudi okusite! To je zares odličen izdelek, za vse, ki si med spolnimi odnosi radi vzamejo tudi nekaj minut za oralno zadovoljitev. Lubrikant Hot Superglide ima sladek okus maline, ki ga boste lahko brezskrbno zaužili. Nudil vama bo dolgotrajno navlaženost z svilnatim občutkom kože, ki vaju bo več kot navdušil. Prepustita se senzualnemu doživetju z dišečim jedilnim lubrikantom.
10,99 €
Na zalogi pri dobavitelju

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044118

Predstavljamo vam lubrikant, ki ga lahko tudi okusite!

 

To je zares odličen izdelek, za vse, ki si med spolnimi odnosi radi vzamejo tudi nekaj minut za oralno zadovoljitev. Lubrikant Hot Superglide ima sladek okus maline, ki ga boste lahko brezskrbno zaužili. Nudil vama bo dolgotrajno navlaženost z svilnatim občutkom kože, ki vaju bo več kot navdušil. Prepustita se senzualnemu doživetju z dišečim jedilnim lubrikantom.

Lubrikant Hot Superglide je popoln izdelek za vse pare, ki se želijo brezskrbno predajati strastem v dvoje. Z dišečim okusom ter vonjem maline vama bo ustvaril sproščujočo sladko terapijo, ki vaju bo še posebno navdušila. Okusi, začuti in pojej!

 

Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Aroma (Flavor), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Opozorila:

Hranite na temperaturi 5°C-25°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 75 ml

Poreklo: Avstrija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Hot Superglide (Malina)
Vaša ocena
Top prodajni artikli