LUBRIKANT Lady Toylube

Iščete popolni lubrikant za uporabo erotičnih pripomočkov? Tukaj je lubrikant Lady Toylube, ki nudi neverjetno dolgotrajno navlaženost, ter je izdelan posebej za ženske. Medicinski lubrikant je zasnovan na vodni osnovi, in je tako povsem varen za uporabo. Odpravlja suhost nožnice ter neprijetne občutke srbečice. Lubrikant je brez vonja ter barve, in ne pušča lepljivih madežev. Sedaj se boste lahko popolnoma prepustile intimnim igricam z vašim najljubšim erotičnim pripomočkom. Užitki so zagotovljeni!
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MEGEL35003

Iščete popolni lubrikant za uporabo erotičnih pripomočkov?

 

Tukaj je lubrikant Lady Toylube, ki nudi neverjetno dolgotrajno navlaženost, ter je izdelan posebej za ženske. Medicinski lubrikant je zasnovan na vodni osnovi, in je tako povsem varen za uporabo. Odpravlja suhost nožnice ter neprijetne občutke srbečice. Lubrikant je brez vonja ter barve, in ne pušča lepljivih madežev. Sedaj se boste lahko popolnoma prepustile intimnim igricam z vašim najljubšim erotičnim pripomočkom.

Izdelek lahko uporabljate skupaj s kondomi. 

 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Propylenglycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMegasol Cosmetics Gmbh
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Lady Toylube
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki