LUBRIKANT Loving Joy Water Based (250 ml)

Tukaj je eno najbolj priljubljenih maziv na vodni osnovi - Loving Joy! Lubrikant Loving Joy nudi dolgotrajno vlaženje s popolnoma nevtralno formulo, ki nima barve, vonja in okusa. Lubrikant temelji na vodni osnovi in se ponaša z izjemno mazljivostjo, ki bo izboljšala udobje in občutke med spolno aktivnostjo. Zaradi njegove formule pa je prav tako primeren za uporabo skupaj s kondomi in vsemi erotičnimi pripomočki. Naj bodo spolni odnosi vedno brezskrbni - uporabite lubrikant Loving Joy in se pripravite na neomejene užitke!
Redna cena 8,99 € Akcijska cena 8,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N11294

Tukaj je eno najbolj priljubljenih maziv na vodni osnovi - Loving Joy!

    

Lubrikant Loving Joy nudi dolgotrajno vlaženje s popolnoma nevtralno formulo, ki nima barve, vonja in okusa. Lubrikant temelji na vodni osnovi in se ponaša z izjemno mazljivostjo, ki bo izboljšala udobje in občutke med spolno aktivnostjo. Zaradi njegove formule pa je prav tako primeren za uporabo skupaj s kondomi in vsemi erotičnimi pripomočki. Naj bodo spolni odnosi vedno brezskrbni - uporabite lubrikant Loving Joy in se pripravite na neomejene užitke!

Zakaj je uporaba lubrikanta tako pomembna? Med spolnim vzburjenjem ženska nožnica navadno postane mazljiva, zaradi česar je bolj mokra in pripravljena na seks. Zaradi različnih dejavnikov pa samostojno vlaženje nožnice ni dovolj veliko in lahko pride do draženja. Mnoge ženske že po prvi uporabi lubrikanta ugotovijo, da dodatno vlaženje nudi večje udobje med odnosi, prav tako pa je seks veliko bolj prijeten. Uporaba lubrikanta namreč zmanjšuje trenje in draženje. Z uporabo lubrikanta Loving Joy boste lahko končno brezskrbno uživale v odnosih!

Lubrikant lahko uporabite na ženskih intimnih predelih ali ga nanesite na moški penis pred penetracijo. Uporabite pa ga lahko tudi na vseh vaših erotičnih pripomočkih, prav tako tudi na kondomih, saj ne poškoduje materiala in je popolnoma varen za uporabo.

   

Lastnosti lubrikanta Loving Joy:

  • - Lubrikant na vodni osnovi
  • - Osebno mazivo za izboljšanje spolnosti
  • - Hipoalergen in veganski izdelek
  • - Primeren za uporabo s pripomočki in kondomi
  • - Dolgotrajno vlaženje
  • - Nelepljivo
  • - Brez barve, vonja in okusa

     


   

Ingredients: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, glycerin, Potassium sorbate, Sodium Benzoate

Opozorila: Pred uporabo nanesite manjšo količino lubrikanta na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, takoj prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se stika z očmi. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Loving Joy Cosmetics
Dodatno Količina: 250 ml

Poreklo: Velika Britanija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Loving Joy Water Based (250 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli