LUBRIKANT Lubido Water Based (100 ml)

To je lubrikant, ki bo odpihnil vse vaše skrbi! Spoznajte mojstrsko izdelano formulo za vas, vaju, ali pa zgolj senzualno masažo, ki odpravi vsakodnevne tegobe. Lubido vam bo namreč omogočil svilnato teksturo, brez lepljivih madežev, ki bo pustila dolgotrajno navlaženost na predelih kjer želite. Prepustite se v roke posebno telesu prijaznega lubrikanta, s katerim lahko brezskrbno raziskujete vse kotičke na vašem telesu. Le nekaj kapljic je potrebno, da vas popelje v dolgo noč užitkov.
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N9886

To je lubrikant, ki bo odpihnil vse vaše skrbi!

 

Spoznajte mojstrsko izdelano formulo za vas, vaju, ali pa zgolj senzualno masažo, ki odpravi vsakodnevne tegobe. Lubido vam bo namreč omogočil svilnato teksturo, brez lepljivih madežev, ki bo pustila dolgotrajno navlaženost na predelih kjer želite. Prepustite se v roke posebno telesu prijaznega lubrikanta, s katerim lahko brezskrbno raziskujete vse kotičke na vašem telesu. Le nekaj kapljic je potrebno, da vas popelje v dolgo noč užitkov.

Pri lubrikantu Lubido ne boste potrebovali razmišljati, lahko se mu boste le prepustili ter se brezskrbno odpeljali na pot raziskovanja vaših občutkov. Prav zaradi njegove sestave pa vam dopušča to svobodo. Lubrikant namreč ne vsebuje parabena, ter je kompatibilen z lateks izdelki. Lubido boste lahko hitro sprali, a prav tako hitro tudi nanesli, brez dodatnih skrbi za madeže. To je izdelek, ki vam omogoča, da se osredotočite zgolj na svoje užitke. Prepustite se mu!

  

  • - Na vodni osnovi
  • - Veganske sestavine
  • - Visoka viskoznost
  • - Varen za uporabo s kondomi
  • - Ne vsebuje parabenov
  • - Možna uporaba z vsemi vrstami erotičnih igračk

  


    

Ingredients: Aqua, Glycerin BP, Mono Propylene, Glycol USP, Hydroxyethyl, Cellulose, Phenoxyethanol. 

Opozorila: V primeru, da se pojavi nazaželeno draženje, takoj sperite z milom in vodo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALubido
DodatnoKoličina: 100 ml Poreklo: Anglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Lubido Water Based (100 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki