Product was successfully added to your shopping cart.

LUBRIKANT Lubido (100 ml)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

To je lubrikant, ki bo odpihnil vse vaše skrbi! Spoznajte mojstrsko izdelano formulo za vas, vaju, ali pa zgolj senzualno masažo, ki odpravi vsakodnevne tegobe. Lubido vam bo namreč omogočil svilnato teksturo, brez lepljivih madežev, ki bo pustila dolgotrajno navlaženost na predelih kjer želite. Prepustite se v roke posebno telesu prijaznega lubrikanta, s katerim lahko brezskrbno raziskujete vse kotičke na vašem telesu. Le nekaj kapljic je potrebno, da vas popelje v dolgo noč užitkov.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 7,99 €

AKCIJA 5,91 €

Opis izdelka

To je lubrikant, ki bo odpihnil vse vaše skrbi!

 

Spoznajte mojstrsko izdelano formulo za vas, vaju, ali pa zgolj senzualno masažo, ki odpravi vsakodnevne tegobe. Lubido vam bo namreč omogočil svilnato teksturo, brez lepljivih madežev, ki bo pustila dolgotrajno navlaženost na predelih kjer želite. Prepustite se v roke posebno telesu prijaznega lubrikanta, s katerim lahko brezskrbno raziskujete vse kotičke na vašem telesu. Le nekaj kapljic je potrebno, da vas popelje v dolgo noč užitkov.

Pri lubrikantu Lubido ne boste potrebovali razmišljati, lahko se mu boste le prepustili, ter se brezskrbno odpeljali na pot raziskovanja vaših občutkov. Prav zaradi njegove sestave pa vam dopušča to svobodo. Lubrikant namreč ne vsebuje parabena, ter je kompatibilen z latex izdelki. Lubido boste lahko hitro sprali, a prav tako hitro tudi nanesli, brez dodatnih skrbi za madeže. To je izdelek, ki vam omogoča, da se osredotočite zgolj na svoje užitke. Prepustite se mu!

 

Ingredients: Aqua, Glycerin BP, Mono Propylene, Glycol USP, Hydroxyethyl, Cellulose, Phenoxyethanol. 

Opozorila:

V primeru, da se pojavi nazaželeno draženje, takoj sperite z milom in vodo!

Dodatne informacije

SKU N9886
Proizvajalec Lubido
Dodatne informacije Količina: 100 ml Poreklo: Anglija
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki