LUBRIKANT Lubido Water Based (250 ml)

Večnamenski lubrikant na vodni osnovi Lubido bo odplaknil vsa trenja, ki vas tarejo in nagradil vsako spolno ali masažno izkušnjo z občutji oblazinjenega ugodja! Lubido se lahko pohvali z neverjetno dolgotrajnim delovanjem ter viskoznostjo, katero mu lahko zavida marsikateri sorodni izdelek. Posledično je za doseg boljših občutkov drsenja, potrebno nanesti manjšo količino, kar je prav gotovo dobra novica za vsako denarnico.
Redna cena 8,99 € Akcijska cena 8,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N9820
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 8,99 €

Večnamenski lubrikant na vodni osnovi Lubido bo odplaknil vsa trenja, ki vas tarejo in nagradil vsako spolno ali masažno izkušnjo z občutji oblazinjenega ugodja!

 

Lubido se lahko pohvali z neverjetno dolgotrajnim delovanjem ter viskoznostjo, katero mu lahko zavida marsikateri sorodni izdelek. Posledično je za doseg boljših občutkov drsenja, potrebno nanesti manjšo količino, kar je prav gotovo dobra novica za vsako denarnico.

Lubido je pakiran v nadvse priročni embalaži, ki omogoča lahko doziranje, njegova sestava pa ne vsebuje parabenov. Varno in brez težav ga lahko torej uporabljate za najrazličnejše spolne prakse ali masaže ter jih s tem osvobodite neželene mere trenja.

Izdelek je dermatološko in klinično preizkušen ter varen za uporabo z vsemi vrstami erotičnih pripomočkov.

  

  • - Na vodni osnovi
  • - Veganske sestavine
  • - Visoka viskoznost
  • - Varen za uporabo s kondomi
  • - Ne vsebuje parabenov
  • - Možna uporaba z vsemi vrstami erotičnih igračk

  


   

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethyl, Cellulose, 1,2-Hexanediol, 4'-Hydroxyacetophenone. 

Opozorila: V primeru, da se pojavi nezaželeno draženje, takoj sperite z milom in vodo. Ta izdelek ne ponuja zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lubido
Dodatno Količina: 250 ml Poreklo: Anglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Lubido Water Based (250 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli