LUBRIKANT Lubido Anal Water Based (250 ml)

Nov član Lubido družine vas bo še posebej navdušil s svojo uporabnostjo. Analni lubrikant Lubido ima dodane posebne izvlečke Aloe Vere, ki pomirja in deluje antibakterijsko, kar je še posebej pomembno, če želite, da so vaši analni odnosi brezskrbni ter prijetni. Celoten lubrikant pa je pravzaprav zasnovan na vodni osnovi, in ohranja dolgotrajno navlaženost s katero bodo vaši analni užitki popolni.
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10202

Nov član Lubido družine vas bo še posebej navdušil s svojo uporabnostjo.

 

Analni lubrikant Lubido ima dodane posebne izvlečke Aloe Vere, ki pomirja in deluje antibakterijsko, kar je še posebej pomembno, če želite, da so vaši analni odnosi brezskrbni ter prijetni. Celoten lubrikant pa je pravzaprav zasnovan na vodni osnovi, in ohranja dolgotrajno navlaženost s katero bodo vaši analni užitki popolni. Če ste ljubitelj analnih užitkov in iščete lubrikant, ki vam bo obenem nudil udobje ter dolgotrajno navlaženost, ste na pravem naslovu. Analni lubrikant Lubido je novi član družine že tako priljubljene serije lubrikantov Lubido.

Tokrat pa ga boste lahko brezskrbno uporabili prav za vaše najbolj intimne trenutke. Ustvarjen je bil z odmerkom Aloe Vere, ki dodatno pomirja kožo, in bo poskrbela, da bodo vaši analni odnosi karseda prijetni. Izdelek ne vsebuje parabenov in je telesu prijazen. Analni lubrikant vas bo pričakal v praktični embalaži s pomočjo katere ga boste lažje nanašali.

Izdelek je dermatološko in klično preizkušen.

 


     

Ingredients: Aqua, Glycerine BP, Propylene Glycol USP, L-arginine, Hydroxyethyl Cellulose, Hyaluronate Sodium, Potassium Sorbate, o-Cymen-5-ol, Citric Acid, Caffeine. 

Opozorilo: V primeru, da se pojavi nezaželeno draženje, takoj sperite z milom in vodo. Izdelek ni zaščita proti spolno prenosljivimi boleznimi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lubido
Dodatno Vsebina: 250 ml Poreklo: Anglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Lubido Anal Water Based (250 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli