Lubrikant Lubido Hybrid (250 ml)

Družini najbolj priljubljenih lubrikantov Lubido se je pridružil Lubido Hybrid, ki nudi najboljšo navlaženost do sedaj. Od ostalih lubrikantov se razlikuje po svoji edinstveni sestavi, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Lubrikant namreč v večini temelji na vodni osnovi, vendar ima vseeno dodan kanček silikona za dolgotrajno drsenje med vašimi spolnimi odnosi. Za doseganje željene navlaženosti pa bo potreben zelo majhen nanos. Dolgotrajni drseči občutki bodo navdušili prav vsakega uporabnika. S svojo praktično podobo, ki vsebuje pumpico, pa bo nanos še posebno hiter in enostaven.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10357

Družini najbolj priljubljenih lubrikantov Lubido se je pridružil Lubido Hybrid, ki nudi najboljšo navlaženost do sedaj.

 

Od ostalih lubrikantov se razlikuje po svoji edinstveni sestavi, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Lubrikant namreč v večini temelji na vodni osnovi, vendar ima vseeno dodan kanček silikona za dolgotrajno drsenje med vašimi spolnimi odnosi. Za doseganje željene navlaženosti pa bo potreben zelo majhen nanos. Dolgotrajni drseči občutki bodo navdušili prav vsakega uporabnika. S svojo praktično podobo, ki vsebuje pumpico, pa bo nanos še posebno hiter in enostaven.

Lubrikant Lubido Hybrid ne vsebuje parabenov, in je prijazen lateksu, ter ga lahko brezskrbno uporabljate s kondomi.

Izdelek je dermatološko in klično preizkušen.

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Capylic/Capric Triglyceride Dimethicone, Hydroxyethyl Cellulose, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Sodium EDTA. 

Opozorilo:

V primeru, da se pojavi nezaželeno draženje, takoj sperite z milom in vodo.

Izdelek ni zaščita proti spolno prenosljivimi boleznimi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lubido
Dodatno Količina: 250 ml Poreklo: Anglija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Lubrikant Lubido Hybrid (250 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli