LUBRIKANT Natural Personal Gel (100 ml)

Lubrikant Natural zagotavlja bolj intenzivne in zadovoljujoče odnose, saj povečuje spolno občutljivost in užitke. To je zagotovo lubrikant številka ena, ki pa poleg svoje stimulativne formule ponuja tudi odlično navlaženost intimnih predelov ter nahranitev kože s potrebnimi vitamini. Še posebej primeren pa je tudi za uporabnice, ki se srečujejo s suhostjo nožnice, saj ga lahko brez težav nanesete tudi v notranjost. Izdelek je zasnovan na vodni osnovi in je hipoalergen.
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS23

Lubrikant Natural zagotavlja bolj intenzivne in zadovoljujoče odnose, saj povečuje spolno občutljivost in užitke.

 

To je zagotovo lubrikant številka ena, ki pa poleg svoje stimulativne formule ponuja tudi odlično navlaženost intimnih predelov ter nahranitev kože s potrebnimi vitamini. Še posebej primeren pa je tudi za uporabnice, ki se srečujejo s suhostjo nožnice, saj ga lahko brez težav nanesete tudi v notranjost. Izdelek je zasnovan na vodni osnovi in je hipoalergen.

Univerzalni lubrikant, ki ga boste vedno lahko uporabili med vašimi spolnimi odnosi je tu. Lubrikant Natural Personal Gel se lahko pohvali z svojo sestavo, ki bo med spolnimi odnosi povečala občutljivost intimnih predelov in s tem tudi intenzivnost vajinih užitkov. V njem bosta maksimalno uživala oba. Ženske predstavnice pa bodo še bolj zadovoljne, saj bo odpravil suhost nožnice.

 

Ingredients: Deionized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Natural Glycerin, Citric Acid, Mehtyl Hydroxybenzoate, Propyl Hydroxybenzoate. 

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi.

Hranite izven dosega otrok.

Ne uporabljajte v primeru, da je odprta embalaža.

Hranite na temperaturi 15°C- 30°C.

Če opazite kakršnekoli stranska učinke, takoj prenehajte z uporabo izdelka.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo izdelka: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Natural Personal Gel (100 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli