LUBRIKANT Pjur Original (100 ml)

Spoznajte številko ena med lubrikanti, Pjur Original! Svetovna uspešnica priznanega podjetja Pjur, je sedaj na voljo tudi v naši trgovini. Pjur Original se lahko pohvali z nazivom prvega osebnega silikonskega lubrikanta na svetu. Tako izpopolnjene formule enostavno ni. Njegovo odličnost pa dokazuje kar nekaj komponent, ki vas bodo navdušile. Zagotavlja namreč prijeten ter dolgotrajen občutek drsenja, ki pa hkrati ohranja vašo kožo gladko in svilnato. Brez lepljivih madežev, boste njegovo navlaženost občutili še dolgo po nanosu. Obenem pa je še posebno telesu prijazna formula, ki je brez vonja in okusa. Prebudite svojo domišljijo in spoznajte lubrikant, ki navdušuje uporabnike po celem svetu.
21,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PJUR000005

Spoznajte številko ena med lubrikanti, Pjur Original!

 

Svetovna uspešnica priznanega podjetja Pjur, je sedaj na voljo tudi v naši trgovini. Pjur Original se lahko pohvali z nazivom prvega osebnega silikonskega lubrikanta na svetu. Tako izpopolnjene formule enostavno ni. Njegovo odličnost pa dokazuje kar nekaj komponent, ki vas bodo navdušile. Zagotavlja namreč prijeten ter dolgotrajen občutek drsenja, ki pa hkrati ohranja vašo kožo gladko in svilnato. Brez lepljivih madežev, boste njegovo navlaženost občutili še dolgo po nanosu. Obenem pa je še posebno telesu prijazna formula, ki je brez vonja in okusa. Prebudite svojo domišljijo in spoznajte lubrikant, ki navdušuje uporabnike po celem svetu.

Podjetje Pjur je znano po svojih visoko kakovostnih izdelkih ob katerih ne boste nikoli razočarani. Odličen pokazatelj pa je tudi lubrikant Pjur Original, ki ga lahko uporabljate večnamensko. Med samimi odnosi vam bo nudil nevtralno navlaženost, ki traja in traja. Lahko pa ga boste uporabili tudi za senzualno masažo, ki bo zagotovo razgrela ozračje v spalnici. To je eden od lubrikantov, ki jih ne boste morali pozabiti. Preizkusite svojega in odkrijte vrhunski izdelek ob katerem ne boste ostali ravnodušni.

 

Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol. 

Opozorila:

Ni kontracepcija, ne vsebuje spermicidov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA PJUR
Dodatno

Količina: 100 Ml

Poreklo: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Pjur Original (100 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli