LUBRIKANT Ready For Anything Aqua

Predstavljamo vam novega proizvajalca na tržišču s kolekcijo izdelkov Fifty Shades Of Gray, ki navdih črpa iz knjižne uspešnice z enakim imenom. Ob uporabi Lubrikana Ready For Anything Aqua je občutek izredno svilnat in bogat, saj vsebuje predvsem naravne sestavine, ki so prijazni kožnemu tkivu in sluznici. Iz izdelka so izločeni dodatki kot je paraben, glicerin in propilen, zato je lubrikant izredno varen za uporabo.
9,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N9582, 6374

Predstavljamo vam novega proizvajalca na tržišču s kolekcijo izdelkov Fifty Shades Of Gray, ki navdih črpa iz knjižne uspešnice z enakim imenom.

 

Ob uporabi Lubrikana Ready For Anything Aqua je občutek izredno svilnat in bogat, saj vsebuje predvsem naravne sestavine, ki so prijazni kožnemu tkivu in sluznici. Iz izdelka so izločeni dodatki kot je paraben, glicerin in propilen, zato je lubrikant izredno varen za uporabo. Lubrikant Ready For Anything Aqua ne vsebuje barvil, ne pušča madežev in ga je preprosto izpirati s kože in oblačil, saj je izdelan na vodni osnovi. Primeren je za analno, vaginalno in oralno uporabo. Lahko pa ga tudi uporabite pri masaži ali masturbiranju.

Produkt je dermatološko in klinično testiran ter varen za uporabo z erotičnimi pripomočki in kondomi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFifty Shades Of Grey
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: Anglija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Ready For Anything Aqua
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki