Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Men Cooling (300 ml)

Si želite raznolikosti pri ljubljenju? Za vas imamo hladilni lubrikant, ki prinaša prijeten občutek mravljinčenja. Lubrikant Gentle Men je bil posebej zasnovan za moške, in temelji na vodni osnovi zaradi česar je nežen tudi do erotičnih igračk. Na dotik je prijetno spolzek in nelepljiv, zaradi česar omogoča dolgotrajen občutek vlaženja. Skupaj s stimulativnimi učinki pa je dobitna kombinacija tako pri uporabi igračk kot tudi seksu.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4306337

Si želite raznolikosti pri ljubljenju?

  

Za vas imamo hladilni lubrikant, ki prinaša prijeten občutek mravljinčenja. Lubrikant Gentle Men je bil posebej zasnovan za moške, in temelji na vodni osnovi zaradi česar je nežen tudi do erotičnih igračk. Na dotik je prijetno spolzek in nelepljiv, zaradi česar omogoča dolgotrajen občutek vlaženja. Skupaj s stimulativnimi učinki pa je dobitna kombinacija tako pri uporabi igračk kot tudi seksu.

Lubrikant Gentle Men ima hladilni učinek, ki mu sledi občutek mravljinčnja. 

Lubrikant s formulo brez olja in maščob je zelo koži prijazen in primeren tudi za uporabo s kondomi. Na voljo pa je tudi v večji količini s 300 ml, da ne boste nikoli prikrajšani za užitke. 

  • Lubrikant na vodni osnovi
  • Večja količina 300 ml
  • Učinek hlajenja in mravljinčenja
  • Kompatibilen s kondomi in igračkami
  • Telesu prijazna formula brez olja in maščobe
  • Enostaven za čiščenje, ne pušča sledi

Ingredients: Aqua, Glycerin, Hydrocyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzoic Acid, Menthol, Aroma 

Opozorila: Ni kontracepcija in ne ponuja zaščite pred kakršnimikoli infekcijami. Ko uporabljate kondom prosim nanesite lubrikant na neodvit kondom na penisu v stanju erekcije. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
LubrikantNa vodni osnovi
Količina300 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Satisfyer Gentle Men Cooling (300 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki