Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Men Neutral (300 ml)

Nevtralni lubrikant Satisfyer Neutral je odlična izbira za vse priložnosti. Brez učinkov, samo užitek brez trenja. Ta formula je zasnovana na vodni osnovi in omogoča dolgotrajno drseče občutke. Lubrikant je povsem brez barve, vonja in okusa ter je primeren tudi za uporabo z igračkami in kondomi. Uživajte v intimnih trenutkih z lubrikantom, ki ne moti, le dopolnjuje.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4305088

Nevtralni lubrikant Satisfyer Neutral je odlična izbira za vse priložnosti.

   

Brez učinkov, samo užitek brez trenja. Ta formula je zasnovana na vodni osnovi in omogoča dolgotrajno drseče občutke. Lubrikant je povsem brez barve, vonja in okusa ter je primeren tudi za uporabo z igračkami in kondomi. Uživajte v intimnih trenutkih z lubrikantom, ki ne moti, le dopolnjuje. 

Lubrikant Gentle Men Neutral ne vsebuje olj in maščob, ter ima povsem medicinsko zasnovo. Na voljo je v večji količini s 300 ml.

  • Lubrikant na vodni osnovi
  • Dolgotrajno vlaženje
  • Enostaven za čiščenje, ne pušča madežev
  • Brez olja in maščob
  • Večja količina 300 ml
  • Primerno za uporabo z igračkami in kondomi
  • Brez vonja, barve, okusa in posebnih učinkov

Ingredients: Aqua, Glycerin, Hydrocyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzoic Acid

Opozorila: Ni kontracepcija in ne ponuja zaščite pred kakršnimikoli infekcijami. Ko uporabljate kondom prosim nanesite lubrikant na neodvit kondom na penisu v stanju erekcije. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
LubrikantNa vodni osnovi
Količina300 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Satisfyer Gentle Men Neutral (300 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki