Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Light (150 ml)

Lubrikant Gentle Women Light ima nežno formulo, ki neguje kožo in erotične igračke. Ta lubrikant je zasnovan na vodni osnovi in je odlična izbira za vse, ki obožujejo naravne občutke. Kljub temu, da je bil zasnovan za ženske, pa ga lahko uporabljajo vsi. Med spolnimi odnosi ali uporabo igračk namreč preprečuje trenje, ki lahko vodi do nelagodja. Namesto tega pusti svilnat občutek na koži in poskrbi za dolgotrajno vlaženje v trenutkih, ko ga najbolj potrebujete.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4900459

Lubrikant Gentle Women Light ima nežno formulo, ki neguje kožo in erotične igračke.

   

Ta lubrikant je zasnovan na vodni osnovi in je odlična izbira za vse, ki obožujejo naravne občutke. Kljub temu, da je bil zasnovan za ženske, pa ga lahko uporabljajo vsi. Med spolnimi odnosi ali uporabo igračk namreč preprečuje trenje, ki lahko vodi do nelagodja. Namesto tega pusti svilnat občutek na koži in poskrbi za dolgotrajno vlaženje v trenutkih, ko ga najbolj potrebujete. 

Lubrikant ima telesu varno formulo, brez olja in maščob zaradi česar je primeren tudi za uporabo z igračkami in kondomi. 

  • Lubrikant na vodni osnovi
  • Brez vonja, barve, okusa in stimulativnih učinkov
  • Skrbi za naravne občutke drsenja
  • Primeren za uporabo z igračkami in kondomi
  • Na koži pusti svilnat občutek

Ingredients:Glycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzoic Acid. 

Opozorila: Ni kontracepcija in ne nudi zaščite pred infekcijami. Namenjen uporabi na intimnih predelih med odnosi, da prepreči trenje med penetracijo in poškodbe na koži. Ko uporabljate kondom prosim nanesite lubrikant na neodvit kondom na penisu v stanju erekcije. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
LubrikantNa vodni osnovi
Količina150 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Light (150 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki