Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Warming (150 ml)

Ta lubrikant bo obogatil vaše odnose. Gentle Women Warming je stimulacijski lubrikant na vodni osnovi z nežnim učinkom segrevanja. Lubrikant spodbuja krvni obtok, zaradi česar bodo vaši občutki še bolj intenzivni. Ne glede na to ali ga uporabljate s poljubno erotično igračko ali s svojim partnerjem, lubrikant Gentle Women omogoča dolgotrajno vlaženje. Satisfyer Gentle Warming je lubrikantni gel, ki je bil razvit posebej za ženske in bo popeljal vaše občutke strasti na novo raven.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4900435

Ta lubrikant bo obogatil vaše odnose.

  

Gentle Women Warming je stimulacijski lubrikant na vodni osnovi z nežnim učinkom segrevanja. Lubrikant spodbuja krvni obtok, zaradi česar bodo vaši občutki še bolj intenzivni. Ne glede na to ali ga uporabljate s poljubno erotično igračko ali s svojim partnerjem, lubrikant Gentle Women omogoča dolgotrajno vlaženje. Satisfyer Gentle Warming je lubrikantni gel, ki je bil razvit posebej za ženske in bo popeljal vaše občutke strasti na novo raven.

Lubrikant ustvari rahel občutek ščemenja in prijetne topline na vročih točkah ter tako izboljša vašo občutljivost. Nežen toplotni učinek spodbudi prekrvavitev in poskrbi za ščemeče, intenzivne občutke. Ne glede na to ali gre za dotike vašega partnerja ali vzburljive vibracije najljubše igračke, boste s tem lubrikantom vse dražljaje na koži še bolj intenzivno doživeli.

  • Lubrikant zasnovan posebej za ženske
  • Na vodni osnovi s stimulativnim učinkom segrevanja
  • Pospešuje krvni obtok in poskrbi za večjo občutljivost zaradi česar bodo vaši občutki bolj intenzivni
  • Brez olja in maščob, s telesu varno formulo
  • Kompatibilen s kondomi in erotičnimi igračkami
  • Dolgotrajna drseča formula s svilnatim občutkom

Ingredients:Glycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Sodium lactate, Sodium benzoate Allantoin, Lactic Acid. 

Opozorila: Ni kontracepcija in ne nudi zaščite pred infekcijami. Namenjen uporabi na intimnih predelih med odnosi, da prepreči trenje med penetracijo in poškodbe na koži. Ko uporabljate kondom prosim nanesite lubrikant na neodvit kondom na penisu v stanju erekcije. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
LubrikantNa vodni osnovi
Količina150 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Warming (150 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki