LUBRIKANT Shunga Toko Aqua

Lubrikant Toko Aqua predstavlja novo generacijo mazil, saj je oblikovan tako, da posnema občutek naravne navlaženosti nožnice, in olajša penetracijo. Lubrikant Shunga Toko Aqua je vrhunski izdelek, ki zmanjša nelagodje med spolnimi odnosi in omogoča brezskrbno ter prijetno uživanje v najlepših trenutkih v dvoje. Njegova formula temelji na vodni osnovi, in ima gladko svilnato teksturo, ki ne pušča madežev. Prepustite se drsečim in naravnim občutkom, ki jih prinaša edinstveni lubrikant Shunga Toko Aqua. Zadovoljstvo je zagotovljeno!
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SHUNGA0038

Lubrikant Toko Aqua predstavlja novo generacijo mazil, saj je oblikovan tako, da posnema občutek naravne navlaženosti nožnice, in olajša penetracijo.

 

Lubrikant Shunga Toko Aqua je vrhunski izdelek, ki zmanjša nelagodje med spolnimi odnosi in omogoča brezskrbno ter prijetno uživanje v najlepših trenutkih v dvoje. Njegova formula temelji na vodni osnovi, in ima gladko svilnato teksturo, ki ne pušča madežev. Prepustite se drsečim in naravnim občutkom, ki jih prinaša edinstveni lubrikant Shunga Toko Aqua. Zadovoljstvo je zagotovljeno!

Lubrikant Toko Aqua je še en odličen produkt izpod rok priznanega proizvajalca Shunga. Pri ustvarjanju tega lubrikanta, so izdelovalci želeli lubrikant približati naravnim občutkom vlaženja med odnosi, in to jim je tudi uspelo. Izdelek je namenjen parom, ki želijo uživati v dolgotrajni navlaženosti. Še posebej pa tudi ženskam, saj zmanjša nelagodje, ki se lahko kdaj pojavi pred oziroma med spolnimi odnosi.

 

- Lubrikant je izdelan na vodni osnovi

- Posnema občutek naravne navlaženosti nožnice

- Nudi dolgotrajno navlaženost

 

Ingredients: Glycerin USP, Water (Aqua), Propylene Glycol, Polyquaternium-7.

Opozorila:

V primeru, da se pojavi draženje, takoj prenehajte z uporabo in sperite z vodo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Shunga Erotic Art
Dodatno

Količina: 165 ml

Poreklo: Kanada

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Shunga Toko Aqua
Vaša ocena
Top prodajni artikli