LUBRIKANT Loving Joy Slide (50 ml)

Uživajte s tem odličnim lubrikantom proizvajalca Loving joy. Lubrikant je izdelan je na vodni osnovi in ne pušča madežev. Odlikuje ga to, da je super nežen in gladek ter opravlja svojo nalogo že v manjših količinah. Idealen za souporabo z erotičnimi igračkami. Ne vsebuje parabena in se ga lahko uporablja skupaj s kondomi.
Redna cena 4,99 € Akcijska cena 4,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N6659
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 4,49 €

Uživajte s tem odličnim lubrikantom proizvajalca Loving joy.

     

Lubrikant je izdelan je na vodni osnovi in ne pušča madežev. Odlikuje ga to, da je super nežen in gladek ter opravlja svojo nalogo že v manjših količinah. Idealen za souporabo z erotičnimi igračkami. Ne vsebuje parabena in se ga lahko uporablja skupaj s kondomi.

Izdelek je delmatološko in klinično testiran.

  

   

Zakaj izbrati lubrikant Loving Joy Slide?

Ker je najbolj vsestranski, saj ga med drugim lahko uporabite tudi z vašimi silikonskimi erotičnimi igračkami. Je eden izmed najbolj priljubljenih lubrikantov, se ne obarva in je izjemno prijazen do kože. Poleg tega ga lahko uporabljate z lateks kondomi. Dodatna prednost je, da ga brez težav lahko izperete z vodo, koža ostane čista in svilnato gladka.

  


    

Ingredients: Aqua, Glycerin, Sodium Carboxymethylcellulose, Citric Acid And Sodium Benzoate. 

Opozorila:  Izogibajte se stiku z očmi. V primeru, da se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Loving Joy Cosmetics
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Velika Britanija.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Loving Joy Slide (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli