LUBRIKANT System Jo Anal H20 Cool

Občutite ledeno vznemirjenje, ko raziskujete globine analnih užitkov. Lubrikant System Jo Anal je namenjen posebej za analno uporabo, in omogoča hladilni učinek, ki dodatno sprošča. Njegova formula temelji na vodni osnovi, in ima dodan poseben francoski Mentol. Za razliko od preostalih lubrikantov na vodni osnovi, pa je System Jo Anal obnaša kakor silikonski lubrikant, saj omogoča dolgotrajno navlaženost že z enim nanosom. Izdelek je zaradi svoje sestave primeren za uporabo z vsemi erotičnimi pripomočki ter kondomi. Analno raziskovanje bo tokrat postalo še bolj razburljivo ter prijetno. Ohladite se!
13,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25095

Občutite ledeno vznemirjenje, ko raziskujete globine analnih užitkov.

 

Lubrikant System Jo Anal je namenjen posebej za analno uporabo, in omogoča hladilni učinek, ki dodatno sprošča. Njegova formula temelji na vodni osnovi, in ima dodan poseben francoski Mentol. Za razliko od preostalih lubrikantov na vodni osnovi, pa je System Jo Anal obnaša kakor silikonski lubrikant, saj omogoča dolgotrajno navlaženost že z enim nanosom. Izdelek je zaradi svoje sestave primeren za uporabo z vsemi erotičnimi pripomočki ter kondomi. Analno raziskovanje bo tokrat postalo še bolj razburljivo ter prijetno. Ohladite se!

Serija lubrikantov System Jo H2O je v svojo družino povabila analni lubrikant, ki je prav tako izdelan iz najboljših farmacevtskih sestavin na trgu, ter Mentola, posebej uvoženega iz Francije. Visoka viskoznost in občutek hlajenja pa bosta navdušila že ob prvem nanosu.

 

- Brez vonja in okusa

- Enostavno se očisti z vodo

- Varen za uporabo s kondomi in erotičnimi pripomočki

 

 

Ingredients: Propylene Glycol, Water (Aqua), Celllose Gum, Menthol, Methylparaben, Propylparaben.

Opozorila:

V kolikor se pojavi draženje ali nelagodje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Zelo spolzek na površinah.

Hitro se lahko v celoti razlije.

Hranite izven dosega otrok in živali.

Izdelek ni kontracepcija ali spermicid.

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Hranite na temperaturi 0.5°C-25°C

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASystem JO
Dodatno

Količina: 120 ml

Poreklo: ZDA

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT System Jo Anal H20 Cool
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli