LUBRIKANT SYSTEM JO H2O

Spoznajte lubrikant za dolgotrajno in svilnato gladko drsenje. Lubrikant System Jo H2O je izdelan iz najboljših farmacevskih sestavin na trgu. Je edini lubrikant na vodni osnovi, ki ima občutek kakor silikonski. To pomeni, da je njegova tekstura izjemno svilnata, občutek navlaženosti pa zelo dolgotrajen. Uživajte v vaših odnosih z lubrikantom, ki nikoli ne postane lepljiv in je povsem telesu prijazen. Dejstvo, da njegova vlažina formula temelji na rastlinskem glicerinu pa le potrjuje, da je to naravna ter tudi bolj občutljivim uporabnikom prijazna formula. Sedaj lahko brezskrbno spolzite v svet najboljših erotičnih občutkov.

13,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25005

Spoznajte lubrikant za dolgotrajno in svilnato gladko drsenje.

 

Lubrikant System Jo H2O je izdelan iz najboljših farmacevskih sestavin na trgu. Je edini lubrikant na vodni osnovi, ki ima občutek kakor silikonski. To pomeni, da je njegova tekstura izjemno svilnata, občutek navlaženosti pa zelo dolgotrajen. Uživajte v vaših odnosih z lubrikantom, ki nikoli ne postane lepljiv in je povsem telesu prijazen. Dejstvo, da njegova vlažina formula temelji na rastlinskem glicerinu pa le potrjuje, da je to naravna ter tudi bolj občutljivim uporabnikom prijazna formula. Sedaj lahko brezskrbno spolzite v svet najboljših erotičnih občutkov.

Lubrikant System Jo H20 je izdelan za vse uporabnike, ki si želijo naravnega lubrikanta, ki nikoli ne postane lepljiv. Izdelan je iz najboljših farmacevtskih sestavin, in v skladu z smernicami za varnost pri FDA. Ker uporablja rastlinski glicerin, pa je njegov PH popolnoma nevtralen, in nebo povzročal draženja ali srbečice.

 

- Brez vonja in okusa

- Enostavno se očisti z vodo

- Varen za uporabo s kondomi in erotičnimi pripomočki

 

Ingredients: Glycerin, Water (Aqua), Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben.

Opozorila:

V kolikor se pojavi draženje ali nelagodje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Zelo spolzek na površinah. Hitro se razlije.

Hranite izven dosega otrok in živali.

Izdelek ni kontracepcija ali spermicid.

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Hranite na temperaturi 5°C- 25°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASystem JO
Dodatno

Količina: 120 ml

Poreklo: ZDA

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT SYSTEM JO H2O
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki