LUBRIKANT Warming Personal Gel (50 ml)

To je popoln izdelek za ogrevanje vašega ljubezenskega življenja. Odkrijte učinkovine Warming lubrikanta pri kateremu boste že sekundo po nanosu doživeli občutke toplote, ki bodo preplavili vaše telo. Pridobili boste večje spolno zadovoljstvo ter navdušenje obeh partnerjev. Lubrikant je namenjen tudi odpravljanju suhosti nožnice in s svojo toploto prinaša boljša občutenja med samim spolnim odnosom.
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS33

To je popoln izdelek za ogrevanje vašega ljubezenskega življenja.

 

Odkrijte učinkovine Warming lubrikanta pri kateremu boste že sekundo po nanosu doživeli občutke toplote, ki bodo preplavili vaše telo. Pridobili boste večje spolno zadovoljstvo ter navdušenje obeh partnerjev. Lubrikant je namenjen tudi odpravljanju suhosti nožnice in s svojo toploto prinaša boljša občutenja med samim spolnim odnosom.

Zanetite ogenj v spalnici z Warming lubrikantom, s pomočjo katerega boste raziskovali nove dimenzije občutkov. Na delovanje tega izdelka ne bo potrebno čakati, saj se njegovi učinki čutijo že sekundo po stiku s kožo. Nanesite ga na poljubni predel, ter pričnite novo doživetje. Ker je izdelek v celoti izdelan iz naravnih sestavin, je primeren tudi za notranjo uporabo.

 

Ingredients: Deionized Water, Hydroxy Ethyl Cellulose, Mono Propylene Glycol, Guarana extract, Glycerin, Citric Acid, Propyl Hydroxybenzoate, Methyl Hydroxybenzoate. 

Opozorila:

Izogibajte se stiku z očmi.

V primeru, da opazite kakšne stranske učinke, takoj prenehajte z uporabo izdelka. 

Hranite izven dosega otrok. 

Ne uporabljajte v primeru, da je poškodovana embalaža.

Hranite na temperaturi med 15 °C in 30 °C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LUBRIKANT Warming Personal Gel (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli